- Konu Sahibi mutlak_mutluluk
-
ıgora 7.65 ben yeni boyadım süper ama açık boya üzerine boyadım alırken bir bilene sor derim :)
hadi ya neler duyuyorum ya tecrübeli olanların bilgsiini almak çok iyi oluyor 7-8 bana çok açık geldiği için 6 yapıyım dedim ama kutudan koyu oluyo demek ki
bu hafta ben iyice bu renk olayını araştırıyım sonra karıştırıp önce annemde deniyim kendimde bir tutam deniyim güzel olursa tüm saça yapıyım
mutlaka resim eklerim
evet canım aynen öyle düşünüyorum bende hatta bu amaçla annemin saçını bilekurban edebilirim
şu renkte çok hoşmuş
koyduğum resimler aslında hemen hemen aynı ama ışık çekim sırasındaki yansımalardan değişik tonlar oluşmuş ama istediğim tonu hemen hemen anladınız demi
Eki Görüntüle 229293
ekle mutlak bende dip boyamıı tuturcam çünküü ama benim şaçımm balyaj röfle dip tarı çıktı yaa tekrarr röfle yadaa boyasamıı bilemiyorum krarsızımmm:97::97::97::97::97:
bende mi öle yapsam ne.)
fena fikir değil düşün derim
bu renqide bir düsün istersen cok hosmus.)
evet bu renkte çok hoş göz rengimde o kız gbi ama daha açık bal rengi derler ya öyle off bu renk istiyorum ya
aslında o da cikolatada ısıktan farklı bi renk cıkmıs bi kac ton acıqı qibi.)
bak canım daha once bu sıtede gormustum senın ıcın arastırıyordum sımdı bu renklerede bak ıstersen harıke renkler bu ılkı altın karamel ama palettenın yogun acıcısıyla acılmıs once http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...altin-karamele-boyadimbuyrun-resimlere-2.html
bak canım buda aynı arkadasımızın acık olması uzerıne altın karamelın ustune boyadıgı bronz kahve muhtesem olmustu ben cok begenmısrtım Eki Görüntüle 229303 Eki Görüntüle 229303
ne demek bır ınsanı mutlu etmek ıcın herseyı yaparım o zaman bende mutlu oluyorum yanı lafı bıle olmaz sen yeter kı ıstedıgın rengı bul.:)
eger papatya ıle acmayı dusunuyorsan alman papatyası onerıyor herkes onu surup saatlerce gunes te oturacaksın :) sen ıyıcıe arastır derım sonra karar ver .
istediqin qibi olmasını istiyorsan biraz fedakarlık yapcan canım.))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?