Saç Rengi ve Saç Boyama lütfen rica ediyorum şu resimlere bir bakın yardımcı olun ..

hadi ya neler duyuyorum ya tecrübeli olanların bilgsiini almak çok iyi oluyor 7-8 bana çok açık geldiği için 6 yapıyım dedim ama kutudan koyu oluyo demek ki

bu hafta ben iyice bu renk olayını araştırıyım sonra karıştırıp önce annemde deniyim kendimde bir tutam deniyim güzel olursa tüm saça yapıyım

mutlaka resim eklerim

ekle mutlak bende dip boyamıı tuturcam çünküü ama benim şaçımm balyaj röfle dip tarı çıktı yaa tekrarr röfle yadaa boyasamıı bilemiyorum krarsızımmm:97::97::97::97::97:

ne demek bır ınsanı mutlu etmek ıcın herseyı yaparım o zaman bende mutlu oluyorum yanı lafı bıle olmaz sen yeter kı ıstedıgın rengı bul.:)

bak canım buda aynı arkadasımızın acık olması uzerıne altın karamelın ustune boyadıgı bronz kahve muhtesem olmustu ben cok begenmısrtım Eki Görüntüle 229303 Eki Görüntüle 229303

canım tekrr teşekr ederim

evet çok güzel bir renk olmuş ama o arkdaş önce saç rengini açtırmış sanırım ben bronz kahve yapsam bu kadar güzel tutmaz sanırım

acaba paptya suyuyla açsam (ne kadar işe yarar bilmiyoırum ama) 2-3 hafta ondan sonra bronz kahve yapsam olur mu ki

eger papatya ıle acmayı dusunuyorsan alman papatyası onerıyor herkes onu surup saatlerce gunes te oturacaksın :) sen ıyıcıe arastır derım sonra karar ver .

melissssssa

hazan88

suspus

dmtclk26

melisdeniz

liza

olala

bannu

yaramass

cikin_f

yardımcı olan tüm arkadaşlr elleriniz dert görmesin çok teşekr ederim hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…