Saç Rengi ve Saç Boyama lütfen rica ediyorum şu resimlere bir bakın yardımcı olun ..

sağol canım cevabın için valla benm çok kafam karıştı evet kutudaki gbi çıkmıyo deniliyor genelde

6,0 güzelmiş sanki ama iki rengi karıştıramam sanırım ben ya

bu dediğim renkler hep çikolata kahve denildi ama o koyu gbi geliyo bana ya off denemeden de bilinmez tabi

Son düzenleme:
canım o ortadaki kahküllü resmi kuaföre götürüp yaptırmış arkadaş.renk çok güzel olmuş ama kuaför koleston demiş numarasının sırrını vermemiş.bana kalırsa böyle ışıltılı bişey olsun mat bir kahve olmasın dersen gizemli kahveyle ışıltılı kahveyi birebir oranında karıştır.bence bu renk öyle çıkar anca:)

gizemli kahve ve ışıltılı kahve kolestonun mu canım

bi de karıştırırken aynı oranda karıştırıp sürücez demi ayy kesin dandik bi renk çıkarırım ben saçı mahvederim

tatlım sakın ama sakın 6 tonlarındakı kahvelere boyama sımsıyah olursun,, yanı farketmıyo boyalı sac yada dogal sac yanı ben yasadım bızzat o yuzden sana tavsıyem 7 yada 8 tonlarındakı begendıgın kahve tonlarını karstır ya bole 7 8 dıyorum cunku kahve tonlarının numaralını pek bılmıyorum yanı tahmınım ıstedıgın renkler tutat ee baktın cok mu acık oldu 1 ton koyusuna boya yanı acık olunca cozumu var ama malesef koyunun cozumu yok

canım ben kendim boyamayı düşünüyorum ilk defa boyıcam bide saçlarım uzun karıştırmaya cesaret edemem ki tek renk olursa daha az riskli olur sanki :26:

çok bakır ama o çikolata kahve aktıkça bu renklere dönüşür mü acaba ama benm saçım koyu zaten çikolata kahve iyice koyu yapar

siyah değil koyu bi renk güneşte kızıl yansıma oluyo saçımda
evett ,6.3,6,0 karıştırırrr harikaa olcaktırr resimde ekleemeyi untmaa ama şaçında kumralık istersen 7 ve tonalrına bakk.klay gelsinnn

hadi ya neler duyuyorum ya tecrübeli olanların bilgsiini almak çok iyi oluyor 7-8 bana çok açık geldiği için 6 yapıyım dedim ama kutudan koyu oluyo demek ki

gizemli kahve ve ışıltılı kahve kolestonun mu canım

bi de karıştırırken aynı oranda karıştırıp sürücez demi ayy kesin dandik bi renk çıkarırım ben saçı mahvederim

evet koleston canım ve birebir karıştırısan bişey olmaz.kendi saçınmış herhangi bir risk yok gibi ama kızıllı bir karamel olur.küçük sırlardaki Arzu gibi.bu arada kahkülle falan daha hoş duruyor benim düşünceme göre

Son düzenleme:

canım ben 1 yıldır saçımı uzatmaya çalışıyorum şuan belime kadar geldi o tonları çok istiyorum değişiklik olsun yani yanlış bişey yapıp saçımı yıpratmakta istemiyorum dediğin aklıma yattı önce bir tutam

deniyim hatta annemin saçındada deneyim ona göre yapayım

hadi ya neler duyuyorum ya tecrübeli olanların bilgsiini almak çok iyi oluyor 7-8 bana çok açık geldiği için 6 yapıyım dedim ama kutudan koyu oluyo demek ki

kesınlıkle kutulara aldanma tatlım cillop gibi hatunları koyuyolar ama alakası olmuyo ordakı renklerın hep 2 ton koyusu oluyo cogu kısıde yanı bende de ole olmustur kumral alırım hatunun rengı super ama ben koyu kumral olurum, kahve yapıyım dedım sımsıyah olmustum yanı en kotu 7 tonlarındakı kahvelerle yap derım acık olmasından korkuyosan

evett ,6.3,6,0 karıştırırrr harikaa olcaktırr resimde ekleemeyi untmaa ama şaçında kumralık istersen 7 ve tonalrına bakk.klay gelsinnn

bu hafta ben iyice bu renk olayını araştırıyım sonra karıştırıp önce annemde deniyim kendimde bir tutam deniyim güzel olursa tüm saça yapıyım

mutlaka resim eklerim

o zaman ben 6 tonlarını beğendiğime göre 7-8 almalıyım ki 2 ton koyuluk olmasın

tamam ya ben bu boya işini çözdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…