- Konu Sahibi mutlak_mutluluk
-
ben sana 6.30 ve 6.00 yı karıştırıp boyamanı tavsiye ederim.lorealin.ben boyattığımda bu ton olmuştu ama uçlardaki koyuluktan kurtulamadım.tekrar kestaneye boyadım.ama iyi düşün kutuya yakın tutmuyor ki boyalar..
canım o ortadaki kahküllü resmi kuaföre götürüp yaptırmış arkadaş.renk çok güzel olmuş ama kuaför koleston demiş numarasının sırrını vermemiş.bana kalırsa böyle ışıltılı bişey olsun mat bir kahve olmasın dersen gizemli kahveyle ışıltılı kahveyi birebir oranında karıştır.bence bu renk öyle çıkar anca:)
kendi saç rengim hafif kızıllık olan bi kahve ama koyu hiç boyamadım istediğim renkler böyle
hangi boyayı almalıyım marka numara önerir misiniz
Eki Görüntüle 229227
Eki Görüntüle 229228
Eki Görüntüle 229229
canım ben kendim boyamayı düşünüyorum ilk defa boyıcam bide saçlarım uzun karıştırmaya cesaret edemem ki tek renk olursa daha az riskli olur sanki :26:
çok bakır ama o çikolata kahve aktıkça bu renklere dönüşür mü acaba ama benm saçım koyu zaten çikolata kahve iyice koyu yapar
evett ,6.3,6,0 karıştırırrr harikaa olcaktırr resimde ekleemeyi untmaa ama şaçında kumralık istersen 7 ve tonalrına bakk.klay gelsinnnsiyah değil koyu bi renk güneşte kızıl yansıma oluyo saçımda
tatlım sakın ama sakın 6 tonlarındakı kahvelere boyama sımsıyah olursun,, yanı farketmıyo boyalı sac yada dogal sac yanı ben yasadım bızzat o yuzden sana tavsıyem 7 yada 8 tonlarındakı begendıgın kahve tonlarını karstır ya bole 7 8 dıyorum cunku kahve tonlarının numaralını pek bılmıyorumyanı tahmınım ıstedıgın renkler tutat ee baktın cok mu acık oldu 1 ton koyusuna boya yanı acık olunca cozumu var ama malesef koyunun cozumu yok
gizemli kahve ve ışıltılı kahve kolestonun mu canım
bi de karıştırırken aynı oranda karıştırıp sürücez demi ayy kesin dandik bi renk çıkarırım ben saçı mahvederim
hadi ya neler duyuyorum ya tecrübeli olanların bilgsiini almak çok iyi oluyor 7-8 bana çok açık geldiği için 6 yapıyım dedim ama kutudan koyu oluyo demek ki
kendi saç rengim hafif kızıllık olan bi kahve ama koyu hiç boyamadım istediğim renkler böyle
hangi boyayı almalıyım marka numara önerir misiniz
Eki Görüntüle 229227
Eki Görüntüle 229228
Eki Görüntüle 229229
evet koleston canım ve birebir karıştırısan bişey olmaz.kendi saçınmış herhangi bir risk yok gibi ama kızıllı bir karamel olur.küçük sırlardaki Arzu gibi.bu arada kahkülle falan daha hoş duruyor benim füşünceme göre
hadi ya neler duyuyorum ya tecrübeli olanların bilgsiini almak çok iyi oluyor 7-8 bana çok açık geldiği için 6 yapıyım dedim ama kutudan koyu oluyo demek ki
evett ,6.3,6,0 karıştırırrr harikaa olcaktırr resimde ekleemeyi untmaa ama şaçında kumralık istersen 7 ve tonalrına bakk.klay gelsinnn
kesınlıkle kutulara aldanma tatlım cillop gibi hatunları koyuyolar ama alakası olmuyo ordakı renklerın hep 2 ton koyusu oluyo cogu kısıde yanı bende de ole olmustur kumral alırım hatunun rengı super ama ben koyu kumral olurum, kahve yapıyım dedım sımsıyah olmustum yanı en kotu 7 tonlarındakı kahvelerle yap derım acık olmasından korkuyosan
merhaba palette,nin kumral rengi aynı bu renk te ,bir bak istersen.7.0
canım karıstırmayı düsünüyorsan sacının bir tutamında dene eqer beqenirsen renqini bütün sacında uyqularsın.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?