• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama lütfen rica ediyorum şu resimlere bir bakın yardımcı olun ..

mutlak_mutluluk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2011
130
0
46
Diğer
kendi saç rengim hafif kızıllık olan bi kahve ama koyu hiç boyamadım istediğim renkler böyle

hangi boyayı almalıyım marka numara önerir misiniz

$HairColor-lg-new-md.jpg

$cherylcolefacepictureco.jpg

$4162188890_160180960703594_117797101608647_312259_7099829_n.jpg

doğal saçı bi kez boyadıktan sonra doğru tonu tutturmak çok güçtür buna göre doğru karar vermelisin cnm.. test de edebilirsin aklına yatan renkleri..

bir de kutulardaki tonlar hep koyu tutar.. hele ki koyu renkler.. ve de özellikle de doğal saça uygularsan..
o yüzden kutu üstündeki numaranın 2 ton açığına boyamanı tavsiye ederim cnm.. tam istediğin olmazsa en azından tamir şansın olur.. bol şans..

kuaför boyalarının kartelalarına bak netten.. daha iyi fikir edinirsin çeşit çok onlarda.. wellanın da kahvede bi çok çeşidi var

selam canım,

benim resimlerden anladığım kadarıyla çikolata kahve tonlarında birşey istiyosun,palette nin kahvelerini çok beğeniyorum ben çikolata akajulu tonları güzel durabilir ben kullandım bu yüzden tavsiye edebilirim gönül rahatlığıyla

hoşçakal:34:

beqendiqin renkler cikolata kahve ama direk boyayıncada baya koyu tutuyorlar kuzenim bi ara boyatmıstı bildiqin siyah olmustu bi kac ton acıqına falan boyayabilirsn ya da 2 renqi karıstırıp.)

Son düzenleme:
doğal saçı bi kez boyadıktan sonra doğru tonu tutturmak çok güçtür buna göre doğru karar vermelisin cnm.. test de edebilirsin aklına yatan renkleri..

bir de kutulardaki tonlar hep koyu tutar.. hele ki koyu renkler.. ve de özellikle de doğal saça uygularsan..
o yüzden kutu üstündeki numaranın 2 ton açığına boyamanı tavsiye ederim cnm.. tam istediğin olmazsa en azından tamir şansın olur.. bol şans..

kuaför boyalarının kartelalarına bak netten.. daha iyi fikir edinirsin çeşit çok onlarda.. wellanın da kahvede bi çok çeşidi var

cevabın için teşekür ederim canım çok açıkta istemiyorum çok büyük değişiklik istemiyorum çünkü
kendi saçımın bir iki ton açığı olsa işte oda kutudaki resimlere göre 6 numaralı tonlarda var sanırım
wellanın kahvelerine de bakıyım bi o zaman

beqendiqin renkler cikolata kahve ama direk boyayıncada baya koyu tutuyorlar kuzenim bi ara boyatmıstı bildiqin siyah olmustu bi kac ton acıqına falan boyayabilirsn ya da 2 renqi karıstırıp.)

canım bi arkadaşım çikolata kahve çok koyu olur zaten saçın koyu bi değişiklik olmaz daha açık tonlara bak demişti bu renkler tam istediğim ton dediğin gbi çikolata kahvenn 1-2 ton açığını deneyebilirim sanırım ama marka boya hangisi ona karar veremiyorum

selam canım,

benim resimlerden anladığım kadarıyla çikolata kahve tonlarında birşey istiyosun,palette nin kahvelerini çok beğeniyorum ben çikolata akajulu tonları güzel durabilir ben kullandım bu yüzden tavsiye edebilirim gönül rahatlığıyla

hoşçakal:34:

cevabın için teşekür ederim canım palette bronz kahvesini büyülü kahvesini beğendim bende palette boya olarak da iyiymiş sanırım akujulu ton onu bilmiyom ona da bakim hemen bi

kendi saç rengim hafif kızıllık olan bi kahve ama koyu hiç boyamadım istediğim renkler böyle

hangi boyayı almalıyım marka numara önerir misiniz

Eki Görüntüle 229227

Eki Görüntüle 229228

Eki Görüntüle 229229

ben sana 6.30 ve 6.00 yı karıştırıp boyamanı tavsiye ederim.lorealin.ben boyattığımda bu ton olmuştu ama uçlardaki koyuluktan kurtulamadım.tekrar kestaneye boyadım.ama iyi düşün kutuya yakın tutmuyor ki boyalar..:43:

Back