- Konu Sahibi mutlak_mutluluk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doğal saçı bi kez boyadıktan sonra doğru tonu tutturmak çok güçtür buna göre doğru karar vermelisin cnm.. test de edebilirsin aklına yatan renkleri..
bir de kutulardaki tonlar hep koyu tutar.. hele ki koyu renkler.. ve de özellikle de doğal saça uygularsan..
o yüzden kutu üstündeki numaranın 2 ton açığına boyamanı tavsiye ederim cnm.. tam istediğin olmazsa en azından tamir şansın olur.. bol şans..
kuaför boyalarının kartelalarına bak netten.. daha iyi fikir edinirsin çeşit çok onlarda.. wellanın da kahvede bi çok çeşidi var
beqendiqin renkler cikolata kahve ama direk boyayıncada baya koyu tutuyorlar kuzenim bi ara boyatmıstı bildiqin siyah olmustu bi kac ton acıqına falan boyayabilirsn ya da 2 renqi karıstırıp.)
selam canım,
benim resimlerden anladığım kadarıyla çikolata kahve tonlarında birşey istiyosun,palette nin kahvelerini çok beğeniyorum ben çikolata akajulu tonları güzel durabilir ben kullandım bu yüzden tavsiye edebilirim gönül rahatlığıyla
hoşçakal
iki numaradi fotograftaki kızın şaç rengi ğüzell odaa koyu kahveee galibasa
koyu kahve daha mat daha koyu olmaz mı ki :26:
açık kahveyle koyu kahveyi karıştırıp boyattt cnm
koyu kahve daha mat daha koyu olmaz mı ki :26:
canım ben kendim boyamayı düşünüyorum ilk defa boyıcam bide saçlarım uzun karıştırmaya cesaret edemem ki tek renk olursa daha az riskli olur sanki :26:
6,34 çarpıcı bakırAA bir bak derimm
asıl ozamn daha zor boyamak ama iki renk daha yumuşak durcaktır tonda ana rengin ne şuan siyahmıı şaçın
kendi saç rengim hafif kızıllık olan bi kahve ama koyu hiç boyamadım istediğim renkler böyle
hangi boyayı almalıyım marka numara önerir misiniz
Eki Görüntüle 229227
Eki Görüntüle 229228
Eki Görüntüle 229229