• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LÜTFEN REVİZYON DOKTOR ÖNERİSİ !

BaharCgl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2013
64
13
98
İstanbul
Revizyon burun ameliyatı olup da memnun kalanlar varsa LÜTFEN hangi doktorsa yazabilirler mi? İlk ameliyat için bir sürü doktor önerisi ben de biliyorum. Lütfen doktor ismi yazarken 2. ve çok riskli olduğunu bilerek öneride bulunun. İnstagrama hiçbir doktor başarısız revizyonlarını atmaz. Revizyonda şimdiye kadar şikayet okumadığım doktor yok neredeyse. Olanlar da 45-60 bin maalesef. Şaka gibi ama gerçek. O yüzden sizin veya bir yakınınızın revizyon deneyimi varsa eğer böyle öneriler daha faydalı olacaktır.

Revizyon burun ameliyatı olup da memnun kalanlar varsa LÜTFEN hangi doktorsa yazabilirler mi? İlk ameliyat için bir sürü doktor önerisi ben de biliyorum. Lütfen doktor ismi yazarken 2. ve çok riskli olduğunu bilerek öneride bulunun. İnstagrama hiçbir doktor başarısız revizyonlarını atmaz. Revizyonda şimdiye kadar şikayet okumadığım doktor yok neredeyse. Olanlar da 45-60 bin maalesef. Şaka gibi ama gerçek. O yüzden sizin veya bir yakınınızın revizyon deneyimi varsa eğer böyle öneriler daha faydalı olacaktır.
Ankarada eren taştana oldum, memnunum. Hastalarının yarısı revizyon olmak isteyenler.

Haziran’da eren taştan a oldum ilk ameliyattan tam 4 yıl sonra. Şuan için gayet memnunum

Eren Taştan’a yaptırdığınız burnunuzu paylaşır mısınız?
ED5F3F2B-FED3-4F07-B853-FBBA48FEA3F8.jpeg

Merhaba ben daha yeni revizyon yaptırdım.1 haft bile olmadı bayıldı gören herkes burnuma nerde oturuyorsunuz

Merhbalar, ameliyat oldunuz mu veya karar verdiniz mi birine?

Back
X