Revizyon burun ameliyatı olup da memnun kalanlar varsa LÜTFEN hangi doktorsa yazabilirler mi? İlk ameliyat için bir sürü doktor önerisi ben de biliyorum. Lütfen doktor ismi yazarken 2. ve çok riskli olduğunu bilerek öneride bulunun. İnstagrama hiçbir doktor başarısız revizyonlarını atmaz. Revizyonda şimdiye kadar şikayet okumadığım doktor yok neredeyse. Olanlar da 45-60 bin maalesef. Şaka gibi ama gerçek. O yüzden sizin veya bir yakınınızın revizyon deneyimi varsa eğer böyle öneriler daha faydalı olacaktır.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
LÜTFEN REVİZYON DOKTOR ÖNERİSİ !
- Konu Sahibi BaharCgl
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ankarada eren taştana oldum, memnunum. Hastalarının yarısı revizyon olmak isteyenler.Revizyon burun ameliyatı olup da memnun kalanlar varsa LÜTFEN hangi doktorsa yazabilirler mi? İlk ameliyat için bir sürü doktor önerisi ben de biliyorum. Lütfen doktor ismi yazarken 2. ve çok riskli olduğunu bilerek öneride bulunun. İnstagrama hiçbir doktor başarısız revizyonlarını atmaz. Revizyonda şimdiye kadar şikayet okumadığım doktor yok neredeyse. Olanlar da 45-60 bin maalesef. Şaka gibi ama gerçek. O yüzden sizin veya bir yakınınızın revizyon deneyimi varsa eğer böyle öneriler daha faydalı olacaktır.
- 13 Ocak 2015
- 257
- 139
- 103
Haziran’da eren taştan a oldum ilk ameliyattan tam 4 yıl sonra. Şuan için gayet memnunum
Eren Taştan’a yaptırdığınız burnunuzu paylaşır mısınız?
Ankarada eren taştana oldum, memnunum. Hastalarının yarısı revizyon olmak isteyenler.
- 13 Ocak 2015
- 257
- 139
- 103
Woaww baya iyi 1. Ameliyat gibi
kıkırdak eklendimi ekstra ?????? Bide revizyon öncesi atabilirmisiniz ?
Teşekkürler ne kadar süre oldu olalı ?
Sanırım 50 bin civarında ödediniz
- 13 Ocak 2015
- 257
- 139
- 103
6 ay oldu, fiyatlar çok oynuyor söylemem doğru olmazTeşekkürler ne kadar süre oldu olalı ?
Sanırım 50 bin civarında ödediniz
Merhaba ben daha yeni revizyon yaptırdım.1 haft bile olmadı bayıldı gören herkes burnuma nerde oturuyorsunuz
Fotoğraf paylaşır mısınız? İstanbul’dayım
Çok güzel görünüyor
Fotoğraf paylaşır mısınız? İstanbul’dayım
Eklentiler
Ne kadar ödediniz?Haziran’da eren taştan a oldum ilk ameliyattan tam 4 yıl sonra. Şuan için gayet memnunum
Çok doğal olmuş maşallah ah biraz da cesaret bende olsa
Merhbalar, ameliyat oldunuz mu veya karar verdiniz mi birine?Revizyon burun ameliyatı olup da memnun kalanlar varsa LÜTFEN hangi doktorsa yazabilirler mi? İlk ameliyat için bir sürü doktor önerisi ben de biliyorum. Lütfen doktor ismi yazarken 2. ve çok riskli olduğunu bilerek öneride bulunun. İnstagrama hiçbir doktor başarısız revizyonlarını atmaz. Revizyonda şimdiye kadar şikayet okumadığım doktor yok neredeyse. Olanlar da 45-60 bin maalesef. Şaka gibi ama gerçek. O yüzden sizin veya bir yakınınızın revizyon deneyimi varsa eğer böyle öneriler daha faydalı olacaktır.