- 8 Nisan 2018
- 991
- 353
- 103
- Konu Sahibi NadirCicek01
-
bende de boyleydı. hıc dolgu gıbı de durmuyo . arkadan da curuk oldugundan cok oyuk acılmıstı temızledıgınde dıs yaptı adam resmn diş renginde ve yapısına benzeyen bi maddeyle kapladı :)) gulerken hıc bellı dahı olmuyoMerhabalar dişim yamuk olduğu için böyle çürümeye başladı diş doktoruna gitsem ne yapar acaba ?
Özele mi gittiniz devlete mibende de boyleydı. hıc dolgu gıbı de durmuyo . arkadan da curuk oldugundan cok oyuk acılmıstı temızledıgınde dıs yaptı adam resmn diş renginde ve yapısına benzeyen bi maddeyle kapladı :)) gulerken hıc bellı dahı olmuyo
Özele mi gitmiştinizTemizleyip lazer dolgu yapar ve hic belli olmaz benim lisedeyken olmuştu yaklaşık 13 sene oldu hala yeni gibi ve kimse anlamıyor. Ama ihmal etmeyin genişlemeden gösterin hemen
Bende ilk defa gidicem salıya randevu aldımÇok geçmiş olsun. Benimde gitmem lazım fakat ben dişçiden çok korkarım
devlette yaptırdım canımÖzele mi gittiniz devlete mi
Nasıl güzel oldu mu ya özele daha iyi yapıyor diyolardevlette yaptırdım canım
tatlim ozeli devleti degil olay. doktor iyiyse ilgileniyo devlettekiler yogun diye belki bazen ondan begenilmiyordur. Beni resmen aksam 5 den sonra mesaiye kaldiklari bi aksama tekrar cagirip ozenli sekilde yan disi de halletmisti. Ben doktoruna gore degisir diye dusunuyorum:) sanirim sansliydim. Su an kendi dis rengime bnziyo ayrim yapilamaz eski halini gorsen kap kara oyuktu ortasi tamamen dustu. O disi temizleyip dise benzetti iste..Nasıl güzel oldu mu ya özele daha iyi yapıyor diyolar
Özele kendi doktoruma gitmiştimÖzele mi gitmiştiniz
Kompozit lamine yapılacak. Çok kolay bir işlem tek seansta çözülür. Fiyatı da 250 lirayı geçmez ama çürüme kökten geliyorsa buyrun kanal tedavisine .Merhabalar dişim yamuk olduğu için böyle çürümeye başladı diş doktoruna gitsem ne yapar acaba ?
Gittim dün devlete yaptırdım dişle Aynı oldu güzel yaptıtatlim ozeli devleti degil olay. doktor iyiyse ilgileniyo devlettekiler yogun diye belki bazen ondan begenilmiyordur. Beni resmen aksam 5 den sonra mesaiye kaldiklari bi aksama tekrar cagirip ozenli sekilde yan disi de halletmisti. Ben doktoruna gore degisir diye dusunuyorum:) sanirim sansliydim. Su an kendi dis rengime bnziyo ayrim yapilamaz eski halini gorsen kap kara oyuktu ortasi tamamen dustu. O disi temizleyip dise benzetti iste..
Hiç korkulacak bişey yok dün gittim ben uyuşturdu iğneyle gerisini hissetmedim çokta güzel olduÇok geçmiş olsun. Benimde gitmem lazım fakat ben dişçiden çok korkarım
Dolgu yaptı canımKompozit lamine yapılacak. Çok kolay bir işlem tek seansta çözülür. Fiyatı da 250 lirayı geçmez ama çürüme kökten geliyorsa buyrun kanal tedavisine .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?