- 1 Mart 2012
- 6.088
- 3.357
- 373
- Konu Sahibi Havalianne__
Kızlar adetime 3-4 gün var bugün test yaptım ilk bişey çıkmadı aradan zaman geçti baktım, ikinci çizgi olan yer böyle yamuk çıktı bişey anlamadım, var mı yok mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle çok Bi geçmedi belki 1 saat olmuşturÜzerinden çok zaman geçip kurudugu için böyle çıkmış. Tekrar test yap canim
1 saat çok canım kurumuş idrar. 5 dkdan sonrasını dikkate almayacaksin zatenÖyle çok Bi geçmedi belki 1 saat olmuştur
Çizgiler birbirine cok yakin canim.normalde olunca bu kadar yakin cikmiyo
2. Çizgi tam t nin altında deil canim normalde öyle olmasi gerekiyo.yarin sabah ilk idrarinla yap bence yenidenEğik kısmı düz olarak düşünsene canım
2. Çizgi tam t nin altında deil canim normalde öyle olmasi gerekiyo.yarin sabah ilk idrarinla yap bence yeniden
Kimyasal gebelikten sonra gecikme olabiliyo canimMerhaba arkadaşlar ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadım.Adet olmam gerekiyordu 3 gün geçti 6 gebelik testi yaptım hepsi silik ama belirgin bi silik çıktı kan testi verdim 1.20 hala adet olmadım kasıklarım da biraz ağrı fazla uyku mide bulantısı problemlerimvar niye böyle oldu sebebini tahmin eden varsa lütfen yardım
Kimyasal gebelikten sonra gecikme olabiliyo canim
Onu anlamadim valla canim test 1.20 degeri algilamaz öbur aydan degerin sifirlanmadiysa ondan öyle cikmi olabilir yada baska hastanede kan testi yaptir bide istersenPeki bütün testlerin pozitif çıkması