• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama LÜTFEN RESİMDEKİ SAÇ RENGİ KONUSUNDA YARDIM

siyahsekizben

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2018
6
1
1
50
Merhaba Kızlar

ismim Alev saç rengi ile ilgili yardımınıza ihtiyacım var. Avatarım da gördüğünüz rengi yapmak istiyorum. Kendi saçlarım soğan kabuğu renginde. renge ulaşmak için ne yapmam gerek. çok araştırdım çok okudum ama halen sonuca varamadım neyle neyi karıştırmam gerek bilemiyorum :KK43:

Benim saçım siyah ve kızıl hint kınalıydı saçımı palettenin açıcısıyla açmıştım bu renk olmuştu
Ben sarı konusunda bilgiliyim maalesef bu renkleri bilemiycem aktif kalsın diye yazıyım dedim

cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim inşallah birileri yardımcı olur şuanda bile forum sitelerinde yorum bulmaya çalışıyorum

arkadaşınız kesinlikle açmştır .sorun zaten neyle açmış olduğu ?sarı , papatya ,açık sarı vs neyle açmam gerektiğini bilmiyorum

Öncelikle senin şimdiki saç rengin ne çok koyu bir renk ise tarçın bakırla boyarsan tutmaz koyu tutar yani.ben mesela altın karamela boyuyorum sonra üstüne açıcı spreyler var ondan alıp biraz daha açıyorum saçın rengini.sakın önce açıcı kullanıp sonra boyayı sürme tutmaz.benden sana tavsiye kozmetikçilere gidip istediğin rengi göstermen onlar sana yardımcı olurlar.bu resimdeki renk tarçın bakır kız kardeşimde bir ara bu rengi kullanmıştı.

Back