Aldınız mı acabaMerhaba bayanlar ben çeyiz alışverişime devam ediyorum annem çeyizlerimize bornoz alırken ben istemedim Özdilek havlu takımı almıştı bana da. Ancak şimdi bir bornoz beğendim nette ararken. Direkt görmedim ne modeli ne kumaşıResmini atıyorum, marka ve ürün hakkında bilginiz varsa lütfen fikirlerinizi bekliyorum. Eki Görüntüle 1707564
canım eve aldığına çok sevindim şuan bir şeyi çok merak ediyorum:) nevresimler yıkanınca çok kırısıyormu ? mesela english home nevresimleri inanılmaz kırışıyor gerçi altınbasakla kıyaslamıyorum altınbasak daha iyidir , pamuk oldugu için soruyorum kırısıyor mu?altınbaşak yılların markası. nevresimde ve havluda çok başarılı. biz eve netten tek kişilik nevresim takımları aldık, çok güzel çıktı. pamuk istiyorsan güvenle alabilirsin bence.
Siz sormuşken bende size mademe coco yu sorayım kırışıyor mu diye belki kullanmışsınızdır açıkcası kumaş olwrwk english home un ne nevresimlerini ne çarşaflarını beğenebildim ama mademe coco dan pamuk saten baya aldımcanım eve aldığına çok sevindim şuan bir şeyi çok merak ediyorum:) nevresimler yıkanınca çok kırısıyormu ? mesela english home nevresimleri inanılmaz kırışıyor gerçi altınbasakla kıyaslamıyorum altınbasak daha iyidir , pamuk oldugu için soruyorum kırısıyor mu?
kurutma makinesi kullandığımız için biraz kırışıyor. bunun çözümünü de annem makinenin içine iki adet tenis topu atarak buldu. ama ütüsü çok kolay. çabucak açılıyor. yumuşak bir dokusu var, uyuması çok keyifli.canım eve aldığına çok sevindim şuan bir şeyi çok merak ediyorum:) nevresimler yıkanınca çok kırısıyormu ? mesela english home nevresimleri inanılmaz kırışıyor gerçi altınbasakla kıyaslamıyorum altınbasak daha iyidir , pamuk oldugu için soruyorum kırısıyor mu?
tenis topumu :))) çok yaratıcı canım :)kurutma makinesi kullandığımız için biraz kırışıyor. bunun çözümünü de annem makinenin içine iki adet tenis topu atarak buldu. ama ütüsü çok kolay. çabucak açılıyor. yumuşak bir dokusu var, uyuması çok keyifli.
Ay bayıldım bende araştırayım bornozumu almamıştım daha :)Merhaba bayanlar ben çeyiz alışverişime devam ediyorum annem çeyizlerimize bornoz alırken ben istemedim Özdilek havlu takımı almıştı bana da. Ancak şimdi bir bornoz beğendim nette ararken. Direkt görmedim ne modeli ne kumaşıResmini atıyorum, marka ve ürün hakkında bilginiz varsa lütfen fikirlerinizi bekliyorum. Eki Görüntüle 1707564