LÜTFEN RESİMDEKİ ALTINBAŞAK BORNOZ HAKKINDA FİKİR

davsancik

SE-FA
Kayıtlı Üye
27 Mart 2013
91
29
34
Merhaba bayanlar ben çeyiz alışverişime devam ediyorum annem çeyizlerimize bornoz alırken ben istemedim Özdilek havlu takımı almıştı bana da. Ancak şimdi bir bornoz beğendim nette ararken. Direkt görmedim ne modeli ne kumaşı :KK43:Resmini atıyorum, marka ve ürün hakkında bilginiz varsa lütfen fikirlerinizi bekliyorum.:KK54:
pr_01_4883_max.jpg

Altınbaşak pasific bornoz seti.. çok hoş bi görünümü var farklı renkleri de var canlı ve güzel. %100 pamuk. Ben bambu alacagım icin tercih etmem ama ismiyle aratırsanız bulursunuz fiyatı normal 100-150 tl arası internette:KK54:

Bende bornoz takımı ararken bunu görmüştüm resmi görünce inşallah kullanan olmuştur diye heveslendim ama yorum yapan olmamış malesef görüntü olarak çok tatlı bir takım ama

Birazcik arastirdim denizlinin bi firmasiymis, fiyatlari ortalamanin bi tik altinda atiyorum 250 tl olan bambu nevresimler burada 190 filan. Kotu cikacagini sanmiyorum bence alinabilir

altınbaşak yılların markası. nevresimde ve havluda çok başarılı. biz eve netten tek kişilik nevresim takımları aldık, çok güzel çıktı. pamuk istiyorsan güvenle alabilirsin bence.

Merhaba bayanlar ben çeyiz alışverişime devam ediyorum annem çeyizlerimize bornoz alırken ben istemedim Özdilek havlu takımı almıştı bana da. Ancak şimdi bir bornoz beğendim nette ararken. Direkt görmedim ne modeli ne kumaşı :KK43:Resmini atıyorum, marka ve ürün hakkında bilginiz varsa lütfen fikirlerinizi bekliyorum.:KK54:Eki Görüntüle 1707564
Aldınız mı acaba

altınbaşak yılların markası. nevresimde ve havluda çok başarılı. biz eve netten tek kişilik nevresim takımları aldık, çok güzel çıktı. pamuk istiyorsan güvenle alabilirsin bence.
canım eve aldığına çok sevindim şuan bir şeyi çok merak ediyorum:) nevresimler yıkanınca çok kırısıyormu ? mesela english home nevresimleri inanılmaz kırışıyor gerçi altınbasakla kıyaslamıyorum altınbasak daha iyidir , pamuk oldugu için soruyorum kırısıyor mu?

canım eve aldığına çok sevindim şuan bir şeyi çok merak ediyorum:) nevresimler yıkanınca çok kırısıyormu ? mesela english home nevresimleri inanılmaz kırışıyor gerçi altınbasakla kıyaslamıyorum altınbasak daha iyidir , pamuk oldugu için soruyorum kırısıyor mu?
Siz sormuşken bende size mademe coco yu sorayım kırışıyor mu diye belki kullanmışsınızdır açıkcası kumaş olwrwk english home un ne nevresimlerini ne çarşaflarını beğenebildim ama mademe coco dan pamuk saten baya aldım

kurutma makinesi kullandığımız için biraz kırışıyor. bunun çözümünü de annem makinenin içine iki adet tenis topu atarak buldu. ama ütüsü çok kolay. çabucak açılıyor. yumuşak bir dokusu var, uyuması çok keyifli. :KK51:

kurutma makinesi kullandığımız için biraz kırışıyor. bunun çözümünü de annem makinenin içine iki adet tenis topu atarak buldu. ama ütüsü çok kolay. çabucak açılıyor. yumuşak bir dokusu var, uyuması çok keyifli. :KK51:
tenis topumu :))) çok yaratıcı canım :)
ya genc nevresim ürünlerinden bi takım beğendim içimdeki çocuk açığa çıktı resmen :KK70: teşekkürederim bilgilendirdiğin içinnn :)

Merhaba bayanlar ben çeyiz alışverişime devam ediyorum annem çeyizlerimize bornoz alırken ben istemedim Özdilek havlu takımı almıştı bana da. Ancak şimdi bir bornoz beğendim nette ararken. Direkt görmedim ne modeli ne kumaşı :KK43:Resmini atıyorum, marka ve ürün hakkında bilginiz varsa lütfen fikirlerinizi bekliyorum.:KK54:Eki Görüntüle 1707564
Ay bayıldım bende araştırayım bornozumu almamıştım daha :)

marka hakkında pek fikrim yok ama sanırım ben daha klasik modellerden hoşlandığım için bana çok spor geldi. gerçi kim napsın tuvalet gibi bornozu ama olsun :KK70:

X