B BuseAyaz Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Nisan 2019 16 2 36 24 16 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi BuseAyaz #1 Önceki günler silik çizgiydi iki gün üst üste koyu çizgi oldu ilk defa ovulasyon testi yaptım tam anlamadım lütfen yardımcı olur musunuz
Önceki günler silik çizgiydi iki gün üst üste koyu çizgi oldu ilk defa ovulasyon testi yaptım tam anlamadım lütfen yardımcı olur musunuz
Orangegreysky 🧡🍊🥕 Pro Üye Anneler Kulübü 12 Temmuz 2022 24.895 3 89.200 528 16 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi BuseAyaz #2 Baştan 4.sırada olanda yumurtlama olmuş daha çatlamamış ama. Bu birkaç günü değerlendirebilirsiniz
brrr Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 19 Haziran 2023 1.371 681 38 16 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi BuseAyaz #3 BuseAyaz .!.: Önceki günler silik çizgiydi iki gün üst üste koyu çizgi oldu ilk defa ovulasyon testi yaptım tam anlamadım lütfen yardımcı olur musunuz Eki Görüntüle 3336081 Genişletmek için tıkla... Koyu olan testlerinizde yumurtlama olmuş, ikinci çizgi silikleştiğinde yumurta çatlamış demektir
BuseAyaz .!.: Önceki günler silik çizgiydi iki gün üst üste koyu çizgi oldu ilk defa ovulasyon testi yaptım tam anlamadım lütfen yardımcı olur musunuz Eki Görüntüle 3336081 Genişletmek için tıkla... Koyu olan testlerinizde yumurtlama olmuş, ikinci çizgi silikleştiğinde yumurta çatlamış demektir
B BuseAyaz Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Nisan 2019 16 2 36 24 16 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi BuseAyaz #4 Çok teşekkür ederim değerlendirmeye çalışıcam bugünde testi yapcam bakalım bugün çatlaması gerekiyo demek ki umarım güzel haberler alırım dua edin
Çok teşekkür ederim değerlendirmeye çalışıcam bugünde testi yapcam bakalım bugün çatlaması gerekiyo demek ki umarım güzel haberler alırım dua edin
brrr Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 19 Haziran 2023 1.371 681 38 16 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi BuseAyaz #5 BuseAyaz .!.: Çok teşekkür ederim değerlendirmeye çalışıcam bugünde testi yapcam bakalım bugün çatlaması gerekiyo demek ki umarım güzel haberler alırım dua edin Genişletmek için tıkla... Benim bu ay pik dört gün sürdü yani bi kaç gün daha pik giderse endişelenmeyin
BuseAyaz .!.: Çok teşekkür ederim değerlendirmeye çalışıcam bugünde testi yapcam bakalım bugün çatlaması gerekiyo demek ki umarım güzel haberler alırım dua edin Genişletmek için tıkla... Benim bu ay pik dört gün sürdü yani bi kaç gün daha pik giderse endişelenmeyin
P poncikhafiz Üye Kayıtlı Üye 2 Kasım 2023 210 35 18 30 23 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi BuseAyaz #6 Kızlar benim testimede bakar mısınız 21ve 22kasımda test yapamadım ama sanki 18kasım pozitif gbi geldi bna Eklentiler IMG_0233.jpeg 69,5 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar benim testimede bakar mısınız 21ve 22kasımda test yapamadım ama sanki 18kasım pozitif gbi geldi bna