- 24 Ağustos 2020
- 65
- 35
- 29
- Konu Sahibi Umutlubiri12
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ovülasyon testim pik olmadı anlamadım yumurtlama olmamış mi oluyor bu şekilde
Pcos varmı canım ve bazı aylar her kadında yumrutlama olmayabiliyor normalOvülasyon testim pik olmadı anlamadım yumurtlama olmamış mi oluyor bu şekilde
Benim de olmadı aldığım kişi devam etti bence sende devam et
22. Gün bugün bilmiyorum kürtaj oldum ağustosta o günden beri adetim hep düzensiz. Hala gebe kalamadımBenim de olmadı aldığım kişi devam etti bence sende devam et
Normalde vardı ama geçen gün doktora gittiğimde PCos vardı bende öyle mi dedim. o kadar yoğun değil o yüzden önemli değil yani dediPcos varmı canım ve bazı aylar her kadında yumrutlama olmayabiliyor normal
Anladım canım bir kaybın var sanırım kürtaj olmuşsun çok üzgünüm benimde bir kaybım var şimdi tekrar hamileyim elhamdulillah ben ilk ovulasyon yaptığım ay çok stres yapmıştım yumurtlamayı adet olacağım gün görmüştüm düzenim şaşmıştı sonra hemen hemen aynı günlerde gördüm sters yapmamaya çalış pcs la hamile kalan çok insan var testede devam et 90. Gün bile yumurtma gören var pcostaNormalde vardı ama geçen gün doktora gittiğimde PCos vardı bende öyle mi dedim. o kadar yoğun değil o yüzden önemli değil yani dedi
İnşallah sen de ben de bütün bekleyen anne adayları da sağlıkla hayırla bebeklerini kucaklarına alırlarBende çok canım sıkılıyor amh im çok düşük çıktı tüp bebek öncesi bir umut belki olur diye yapıyorum ama daha olmadı
Maşallah sağlıkla alırsın inşallah bebeğini kucağına canım benim. Evet kürtaj oldum kalp atışı yoktu. Ağustosta 1 yıl olacak. Adetim kürtajdan sonra hep düzensiz oldu o da beni hep strese sürüklediAnladım canım bir kaybın var sanırım kürtaj olmuşsun çok üzgünüm benimde bir kaybım var şimdi tekrar hamileyim elhamdulillah ben ilk ovulasyon yaptığım ay çok stres yapmıştım yumurtlamayı adet olacağım gün görmüştüm düzenim şaşmıştı sonra hemen hemen aynı günlerde gördüm sters yapmamaya çalış pcs la hamile kalan çok insan var testede devam et 90. Gün bile yumurtma gören var pcosta
Anladım canım bir kaybın var sanırım kürtaj olmuşsun çok üzgünüm benimde bir kaybım var şimdi tekrar hamileyim elhamdulillah ben ilk ovulasyon yaptığım ay çok stres yapmıştım yumurtlamayı adet olacağım gün görmüştüm düzenim şaşmıştı sonra hemen hemen aynı günlerde gördüm sters yapmamaya çalış pcs la hamile kalan çok insan var testede devam et 90. Gün bile yumurtma gören
Laboquik ovülasyon testiyle yaptım. İnşallah dediğiniz gibidir.Benim ovulasyon testimde bu şekilde oluyor,cok koyu olmuyor yani o şekilde hamile kaldım,5 mayıs pik olmuş sanırım
Bendede hep silik cikti pik cixmadi sizdede boylemiydi denediyiniz aymi kaldiniz hamile?Benim ovulasyon testimde bu şekilde oluyor,cok koyu olmuyor yani o şekilde hamile kaldım,5 mayıs pik olmuş sanırım