lütfen öneri :(

ruyaeylul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2009
87
0
benim göğüslerim 85 beden ben 75 istiyorum boyum 1.54 kilom 58 doğumdan sonra göğüslerim süt dolup boşaldığından galiba sarkıyo gibi hissediyorum e birde şiddetli boyun ağrılarım var düzleşme var diyor doktor göğüs küçültmeyi çok istiyorum ama ya iz kalırsa ya kötü olursa diye çok korkuyorum göğüs küçültme olan arkadaşlar sizden akıl istiyorum birde fiyatları bilen varmı değişiyo diye biliyorum ama neye göre değişiyor?

annemin bir tanıdığı yaptırmıştı göğüs küçültme kadının hala büyük göğüsleri maşallahları var anne küçültsün biraz demiştim o küçülttü zaten kızım demişti iz falan olacağını çok sanmıyorum işinin ehli birini bulursan istediğin ölçüde küçültüp dolgunlaştırmak için silikon bile taktırabilirsin doktorlarla görüşmeni tavsiye ediyorumm umarım istediğin ölçülere kavuşursun :))

umarım gerçekten büyük göğüs sorun yaratıyor askılı giyemiyorum boyun ağrısı yapıyor elbise yakışmıyor off

ben büyütmeye çalışıyorum sen küçültmeye eheh hakkımızda hayırlısı valla :)))

kadinlarkulubu(.)com(/)gogus-estetigi/17327-gogus-kucultme-ameliyati-ilgili-tecrubelerimizi-paylasalim.html

Mesaj sayım tutmadığı için . ve / parantez içine aldım..
Çok fazla tecrübeler var buraya bak istersen.. Hemde sorununu orda da yazarsan mutlaka cevaplayan çıkacaktır..

:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…