• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Lütfen okuyun

brn1987

meleğimi büyütüyoruz
Kayıtlı Üye
31 Mart 2010
389
7
96
İstanbul
Kızlar buğün ne kadar şanslı olduğumu farkettim bebeğim sağlıklı karnı doyuyo çok sükür sütüm yetmedi mama alabilecek durumdayım üstünü her kirlettiğinde temiz kıyafetleri var değiştirecek kakasını yaptığında rahaytladığı için seviniyorum çünkü her zaman bezimiz var evimiz bebeğimi kat kat giydirmeyeceğim gibi her zaman sıcak henüz yatamadığı odası oYNAYAMADığı okadar çok oyuncağı var şanslı bir bebek çok şükür bende şanslı biranneyim yani ama aparman temizliğimizi yapan hanımefendinin kuzeni bebeğine aynı sartlar sağlayamıyomuş benim bebeğimle aynı ayda ama yeni doğan kilosunda kullandğım kullanamadan küçülen tüm kıyafetlerini montlarını falan topladım verdim hatta hiç kullanılmamış ayakkabı battaniye falan ama o ve onun gibi bebekler var bizde arkadaşımla düşündük neden evde çürüsün kıyafetler taiki özel kıyafetleri mevlüt takımını falan sakladım ama orada bir bebek üşürken nasıl rahat uyuruz anne olmadan görmediğim çoook sey şimdi gözüme çarpar oldu bende düşündümki belki sizde yollamak istersiniz ne demişler veren el alan elden hayırlıdır onun gibi bir kaç bebek var etrafımızda ve bizim verebilecek üçüklüğümüz kalmadı tabiki çıkacak bizimki gibi şanslı bebeklerin cicileri en az 5 bebek bakar ama gönderek isteyen olursa ihtiyaç sahibi olan bebekler ulaşturabilirim yada sizin etrafınızdada vardır nolur araştırıp verelim bir meleğin üşümemesini sağlarsak ne mutlu

ne güzel düşünmüşsün cnm. ben de senin gibi düşünüyorum, veren el alan elden hayırlıdır diye. ben de kullanmadığımız her şeyi paket yapıp yolladım hep (gerek akrabalarım, gerek komşularım ihtiyacı olanlara). pek birşey bırakmadım hatıra olarak 1-2 parça dışında. ne gerek var biriktirmeye değil mi, hele de birilerinin bunlara ihtiyacı olduğunu düşündükçe.

Back