23 haftalık hamişim...5 gundur sol bacağım kalçadan bileğime kadar çok agrıyor...yururken inanılmaz sancıyor...dr normal oldugunu söyledi ama geçmesi lazım 5 gundur diye dusunuyorumsizdede agrı oluyormu ..tedirgin olmaya basladım ..hamileliğimin sonuna kadar böyle olmasından korkuyorum
Benimde ayak bileklerim arka ön komple yürürken felaket ağrıyor canım bu tarz şeyler normalmiş hem doktoruna da sormuşsun bak o zaman endişelenme..Sağlıkla alırsın inşallah bebeğini kucağına canım Şeniz
23 haftalık hamişim...5 gundur sol bacağım kalçadan bileğime kadar çok agrıyor...yururken inanılmaz sancıyor...dr normal oldugunu söyledi ama geçmesi lazım 5 gundur diye dusunuyorumsizdede agrı oluyormu ..tedirgin olmaya basladım ..hamileliğimin sonuna kadar böyle olmasından korkuyorum
canım haklısın minoset verdi...ama faydası olmuyor...bende tekrar aramaya çekiniyorum :) ilk aylarda aradım akıntım olmustu 23 igne yedim ...dusuk tehliken var dedi..3 ay yattım..3 kutu ilaç içtim..o yuzden aramıorum doktorumu hiç :)sıkıntının büyüklüğünden bence dr bahsetmelisin.. önlem olarak bir şeyler söylemesi lazım.. ağrı normal biliyorum ama sancıların çoksa sana yardımcı olması lazım diye düşünüyorum..
bugun doktorumu aradım agrının geçmedigini yurumekte zorlandıgımı söyledimpazartesi damar cerrahına görunmem gerektigini söyledi..korkuyorum kızlar..aynı problemi yasıyan varmı ..lütfen yazınnn
bugun doktorumu aradım agrının geçmedigini yurumekte zorlandıgımı söyledimpazartesi damar cerrahına görunmem gerektigini söyledi..korkuyorum kızlar..aynı problemi yasıyan varmı ..lütfen yazınnn
bu sabah yataktan kalktım ben de sağ bacağımın üstüne basamıyorum,kalçadan nsl bir ağrı,sanki bıçaksaplanıyo. adım atamadım acıdı.iki büklüm gittim tuvalete,sonradan geçti. baya bi süre önce de olmuştu siyatik denmişti.annem bana hamileyken onda da olmuş.ama bazen dayanılmıyor.
dilekçim sana da geçmiş olsun tatlım,doktorla görüştükten sonra bize de bildir cnm ve içini ferah tut
canım benimki kesintisiz 1 haftadır agrıo basamıorum ustune....herseyin hayırlısı yarın gidicem doktora insallah gecicidir ve tedavi edilebilir...