lütfen okuyun ...

dilek_286

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2008
380
2
45
23 haftalık hamişim...5 gundur sol bacağım kalçadan bileğime kadar çok agrıyor...yururken inanılmaz sancıyor...dr normal oldugunu söyledi ama geçmesi lazım 5 gundur diye dusunuyorum sizdede agrı oluyormu ..tedirgin olmaya basladım ..hamileliğimin sonuna kadar böyle olmasından korkuyorum

Benimde ayak bileklerim arka ön komple yürürken felaket ağrıyor canım bu tarz şeyler normalmiş hem doktoruna da sormuşsun bak o zaman endişelenme..Sağlıkla alırsın inşallah bebeğini kucağına canım Şeniz

canım haklısın ama bazen emeklemek zorunda kalıyorum ...

sıkıntının büyüklüğünden bence dr bahsetmelisin.. önlem olarak bir şeyler söylemesi lazım.. ağrı normal biliyorum ama sancıların çoksa sana yardımcı olması lazım diye düşünüyorum..

canım haklısın minoset verdi...ama faydası olmuyor...bende tekrar aramaya çekiniyorum :) ilk aylarda aradım akıntım olmustu 23 igne yedim ...dusuk tehliken var dedi..3 ay yattım..3 kutu ilaç içtim..o yuzden aramıorum doktorumu hiç :)

canım çok kilo almamaya dikkat et.ağırlaştıkça bacağına daha çok yüklenirsin.dr unla olayın ciddiyetini konuş.çok geçmiş olsun....

merhaba canım öncelikle gecmiş olsun bendede çok agrı oluyo kıramp gibi yürüyemeyecek dereceye geliyorum uykumda problem oluyo kasıklarımda da oluyor iki gündür ama bu aralar olası normal vücüd hazırlıyo kendini dogum için sıkma canınıyerimseniben

canım bu derece ilerideyse eğer tabiki doktorun normal olduğunu söylemesi garippppklava: Bence ihmal etmeden doktorunla irtibata geçip en azından seni bu konuda bilgili bir doktora yönlendirmesini söylemelisin bence..Geçmiş oLSun canım

bugun doktorumu aradım agrının geçmedigini yurumekte zorlandıgımı söyledim pazartesi damar cerrahına görunmem gerektigini söyledi..korkuyorum kızlar..aynı problemi yasıyan varmı ..lütfen yazınnn

bugun doktorumu aradım agrının geçmedigini yurumekte zorlandıgımı söyledim pazartesi damar cerrahına görunmem gerektigini söyledi..korkuyorum kızlar..aynı problemi yasıyan varmı ..lütfen yazınnn

dlekciiim korkma arkadaşım. varislerin varsa belki onlardan ağrıyordur. dr larımız en iyisini bilir merak etme mutlaka tedavisi kolay bir şeydir.hamilelikte her türlü sorunla karşılaşılabiliyor.dr lar en kötü ihtimali düşünerek önlem amaçlı bazı şeyleri yapıyor yada konunun uzmanına yönlendiriyor. senide konunun uzmanına yönlendirmişler ne güzel bak. kötü bir şey olmıycak ben inanıyorum arkadaşım sen de inanŞeniz

herşeyin önemlisi olumlu düşünce iyi şeylere inandıkça kötü şeylerden uzaklaşırız cnmm... bazen yapıya bağlı olarak çıkar bu ağrılar hamilelik hiçte kolay bir şey değilmiş hiçbirimiz için geçecek cnmm az kaldı hiç birşeyden korkma ve olumlu düşün yerimseniben dr lara güvenmekten başka çaremiz yok a.s

bu sabah yataktan kalktım ben de sağ bacağımın üstüne basamıyorum,kalçadan nsl bir ağrı,sanki bıçaksaplanıyo. adım atamadım acıdı.iki büklüm gittim tuvalete,sonradan geçti. baya bi süre önce de olmuştu siyatik denmişti.annem bana hamileyken onda da olmuş.ama bazen dayanılmıyor.
dilekçim sana da geçmiş olsun tatlım,doktorla görüştükten sonra bize de bildir cnm ve içini ferah tut

canım benimki kesintisiz 1 haftadır agrıo basamıorum ustune....herseyin hayırlısı yarın gidicem doktora insallah gecicidir ve tedavi edilebilir...

sikma canini canim. bende yasiyorum ayni sorunu aylardir. bazen tek tarafa, bazen iki tarafa giren kalcada baslayip ayakta biten agri seklinde. ise gidemedigim oldu bu sebepten. bana da doktor siyatik dedi. buradaki en hafif agri kesiciyi verdi, almadim bile. eger cok devam ederse fizik tedavi gerekebilir dedi. yani pek bir cozumu yok, cok yorma kendini, bol bol dinlen. bir de doktor bana bel destegi kullan dedi. kemer gibi birsey. beli ve karni destekliyor. gerci benim cok siddetli bel agrilarim da oluyor nun icin dedi ama belki siyatige de iyi gelir. Allah tan 3 ay kadar daha katlanacagiz sadece :) sonra hepsine degecek ins. gecmis olsun.

merhaba cnm,
ben ikiz hamileyim ve sağ bacağımda çok ağrı oluyor özellikle kasıktan bıçak sağlıyorarmış gibi, doktorum bebeklerin aşağıda olduğunu ve bası yaptıklarını söyledi, 15dak. fazla ayakta kalmamaya, çok uzun süre aynı pozisyonda oturmamaya dikkat et dedi, bana ağrı kesici bile vermedi, dayanmaya çalış dedi, ama çok zor oluyor...

Selam,

Benimde sağ bacagımda cok agrım oldu ve dr umla konustum. Bebek o tarafa yerleşmiş olabilir dedi.
Bu arada olanagınız varsa yüzün kızlar bana cok iyi geldi. Ayrıca bacagımda tendinit olusmus Fizyoterapist özel masaj yapıyor ve cok rahatladım. Ankara da olup bu tarz sorunu olanlara fizyoterapi merkezimi önerebilirim.

geçmiş olsun cnm umarım geçmiştir benimde sağ bacağım öyle yolda resmen topalıyorum yürürken tek ayak üstünde durmayı deniyorum anında yere yapışıcak gibi oluyorum bende geçsin die çok dua ettim çalışıyorum çünkü evde olsam bi derece ama şu son 2 gündür daha rahat yürüyebiliyorum inş. daha da düzeliriz sıcaklarda git gide artıyo zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…