• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Lütfen okuyun yardımm!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Pelin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Pelin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2007
187
0
96
İstanbul
[Arkadaslarım öncelıkle ıyı aksamlar dıyorum ve cevap veren herkese tsk ederım smdıden
benım saclarım röfleliydı daha sonra castıng serısınden cıkolata karamele boyadım ve suanda cook koyu bır rengım yok. ben suan sacımı 8,kolestonun acık kullu kumralına boyamak ıstıyorum yanı doğal tatlı bır sarı ıstıyorum sızce bu cıkolata karamelın ustune sarı renk tutarmı napmalıyım arkadaslar doğal bır sarı rengı yakalamak ıcın cvp beklıyorum :)

bence çikolata karamelin üstüne sarı boyama çünkü casting serisi saça birazda olsun turunculuk veriyr. bence sarıya boyarsan bakır turuncu yansımaların olur diye düşünüyrm canım

bence çikolata karamelin üstüne sarı boyama çünkü casting serisi saça birazda olsun turunculuk veriyr. bence sarıya boyarsan bakır turuncu yansımaların olur diye düşünüyrm canım

CANIM AKTI AMA BILIYORSUN CASTINGLER HEMEN AKIYOR BENIM MERAK ETTİĞİM SU KAHVE TONLARDAKIN SACIN USTUNE SARI BOYA TUTARMI HANI BOYA BOYAYI ACMAZ DIYORLAR YA AMA BENDE ACCICI KULLANMADAN TATLI BIR SARI OLSUN ISTIYORUM ACICI MAHVEDIYOR SACLARI CUNKUalkisalkisalkis

o zaman yüzde onikilik oksaidan uygula canım boyanın içine yüzde 9 luk değilde yüzde onikilik bende aynını yapıcam benimde durumum seninle hemen hemen aynı saçımı yıpratmadan açmak istiyorum açık sarı boya aldım yüzde 12 oksidan aldım

o zaman yüzde onikilik oksaidan uygula canım boyanın içine yüzde 9 luk değilde yüzde onikilik bende aynını yapıcam benimde durumum seninle hemen hemen aynı saçımı yıpratmadan açmak istiyorum açık sarı boya aldım yüzde 12 oksidan aldım

anladım sekerım saol aldımız boyanın ıcınemı katıyoruz bu dedıın oksıdanı pekı bu yıpratmıcakmı sacıı tatlı bır sarı elde edermıyım sence:)

tatlım aynını yaşadm:) sık röflenn üstne koyu kestane boyattım bikaç ay sonrasnda açık küllü kmrala boyattım tam o renk olması için biraz açman gerekicek bn hiç açtrmadan yaptrdım fndık kabuğu gibi oldu memnunum şimdilik öptmyerimseniben

Back