• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lutfen okuyun yardim edin. Nedir bu?

enguzelruyam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2013
116
7
68
Merhana hanimlar benim oglum iki yasini yeni doldurdu. Dun gece butun vucunda kizariklae olusti ve endiselendim sabah doktora goturduk alerjik dediler ve iki bacagina iki tane igne yaptilar. Sonmesini bekleyelim bi saat dediler ve bi saat sonra kizarikliklar sonmedi. Urtiker dediler ve bi hap ikk surup verdi doktor. Eve gelir gelmez ilaclarina basladim. Ayrica daha ilaclarini vermeden once kizarikliklarin cogu sonmus haldeydi. Gunduz verdim ilacini baya baya gecti ama yanaginin bi kisminda olustu bu sefer kisa bi sure sonra o da gecti.aksam ilaclarini verdim ve su anda yuzunun bi kac yerinde kizariklik yaygin bi sekilde belirmeye basladi. Endiseleniuoyorum basina boyle bi durum gelen varmi lutfen yardimci olun. Vicudunda yok sun ama yuzu kotu oldu simdi de. Bu urtiker durup durup olan bisey mi. Bi anda oldu ve gecti vucudu.

Çocuğum yok henüz ama bir dönem bol bol ürtiker dökmüş biri olarak yazabilirim. o güne kadar alerjisi olmayan birşeye alerji geliştirmiş vücut. yediği/içtiği bir şey de olabilir, bir sinek ısırığı/böcek sokması vs de olabilir. ilaçlar etki ettikçe kızarıklıklar sönmüş, etkisini kaybedince tekrar şişmeye başlamış olabilir. bu durumu sürekli takip etmenizi, hatta kızarıklıklar artarsa mümkünse bir acile götürmenizi tavsiye ederim. çünkü vücut dışardan kızarıklık olarak tepki verirken içeride de şişmeler olabiliyor, nefes tıkanması vs ye bile yol açabilir Allah korusun. ilacını verin, kızarıklıklar geçmez ve yayılmaya devam ederse doktora götürün derim ben.

Back