Acilen ek gıdaya geçmeniz lazım cünkü artık sütünüz besleyici degil destekleyici ozellikte bebeginiz icin. Benim onerim biraz degisik olacak ama ben çok faydasını gordum. Benim oglum ek besinlere basladıgımızda benim hazırladıgım hicbir gıdayı yemedi. Ben de cesit cesit kavanoz mama alıp ( milupa ya da hipp) onlardan verdim. Bunları beni ek besine geçiş konusunda kurtardılar cunku bebegim bu gıdaları çok güzel yedi. 1-2 ay sonra da artık benim hazırlaklarımı da yemeye basladı. su anda ne olsa yiyor. Siz de deneyin bence.
Evet dediğiniz gibi benim hazırladıklarımi yemiyor kavanozdaki mamalari hiç olmasa 2 kaşık yiyor ama zararlıdir diye vermek istemiyordum dediginizi uygulayacam çok sağolun
Hazır mamaların hepdi guvenli, tarım bakanlıgından ve sanırım saglık bakanlıgndan da onaylanıyorlar bir debebk ekgıdası oldugu icin dahatitiz bir calsımadan geciyolar. Hepsi guvenli amabana doktorum alabiliyorsan milupa ya da hipp al dedi cunku bunlarorganik tarım urunlerinden yapılıyormus. Evde hazırladıgın yemekten daha guvenle verebilrisin dedi. Inşallah senin de bebegine yardımcı olur bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?