Lütfen okuyun. Psikolojik gebelikmi yaşıyorum?

Aynen bekar olduğum için sonu kötü olur, buna eminim. O yüzden çok baskı altına aldım kendimi, aşırı sinirliyim filan. Artık test alıp yapmaktan yoruldum, kan vere vere kan kalmadı ya :) Bir de dış gebelik, kimyasal gebelik vs. vs. varmış, hepsini burdan öğrendim. Yani kimyasal gebelik olsa ultrasonda çıkmaz, o yüzden kan testi daha güvenilir dedim, her ay test yaptırdım, en son 2 hafta önce yaptırdım. Bu kadar test yanlış değildir inşallah.

Yok yanlış değildir de dur artık :) Yokmuş işte

Canım varya zaten forumdaki gebelik kısmına girmemeye kendime söz verdim de umarım sözümde dururum :)
Yok yok inşallah bu belirtilerin hepsi lütfen psikolojik olsun
inşallah canım :) korunuyorsunuz değil mi özellikle sık sık ilişki içerisindeyseniz korunun. Yani sorun olmasın sana da zamanı gelince inşallah bebeklerin olur :)

Bu kadar testin hepsinde sonuç negatifse hamile falan değilsindir. Belirtilerin hepsi psikolojiktir muhtemelen. Korkma artık. :)

inşallah canım :) korunuyorsunuz değil mi özellikle sık sık ilişki içerisindeyseniz korunun. Yani sorun olmasın sana da zamanı gelince inşallah bebeklerin olur :)

İlk ve sondu o, bu korkuyla normal hayata adapte olamıyorum henüz
Doktor da bana inşallah ilerde bebek için gelirsin dedi, diyorum lütfen bana bebek demeyinnn haha

Bu kadar testin hepsinde sonuç negatifse hamile falan değilsindir. Belirtilerin hepsi psikolojiktir muhtemelen. Korkma artık. :)

Hepsinin psikolojik olması nasıl bir tesadüf, aklım bir yandan almazken diğer yandan o kadar teste bakıyorum hepsi negatif,ultrasonda birşey çıkmıyor. Beynim ikiye bölündü de sanki iki cephede savaş var gibi

Hepsinin psikolojik olması nasıl bir tesadüf, aklım bir yandan almazken diğer yandan o kadar teste bakıyorum hepsi negatif,ultrasonda birşey çıkmıyor. Beynim ikiye bölündü de sanki iki cephede savaş var gibi
Beyin neyi düşünüyorsa vücut ona göre reaksiyon veriyor.
Zaten, vücutta dönen her türlü hayati fonksiyonun komutu beyinde veriliyor. E böyle olunca da, hamile olduğunuzu düşünüp bu düşünceye inandığınızda hamilelik belirtileri ile karşılaşıyorsunuz.

Düşünce gücü deyip geçmemek lazım. Düşünceler duyguları, duygular da davranışları oluşturur. :)

Nasıl bir düşünce gücüm varsa, bilmediğim hamilelik belirtileri okuduğum zaman ertesi gün olmaya başlıyor. Benim düşünceler cidden kuvvetli heralde:) Bu son test diyorum ama her defasında son test oluyor:) Artık test yapmak da obsesif davranışımı arttırır diye korkuyorum bir yandan da neden göğsüm şiş, neden göbeğim kaşınıyo filan diyorum ya, offff

Olmayan bebeğin kürtajını falan da yaptırırsın sen bu düşünce gücüyle. Hihihi. :)
Şaka bi yana da, gerçekten boş yere yıpratıyosun kendini. Gevşemeye çalış biraz. Frenle kendini yoksa dediğin gibi bu durum obsesif bir hal alabilir. Gündelik yaşantını olumsuz etkiledikçe sıkıntının ciddiyeti artacaktır.

Hehe içimi okudun sanırsam, neler neler yazdım da oynadım. Kürtajdan tut da, bu kadar ilaç içiyorum farkedilmediyse bebek doğarsa sakat olursa bla bla. Evet anormalim galiba Gündelik yaşantımı etkiliyor baya hem de, artık kurtulmak istiyorum bu psikolojiden ama içinden çıkamıyorum

Bir psikoloğa gitmeyi denesen mi acaba?

Küçük şehirde yaşıyorum, özel psikolog yok burada
Psikiyatriste gittim, ama o da ilaç verdi, biraz rahatladım. İlaçtan ziyade terapiye ihtiyacım var ama doktor yok
Tüh! Halbuki olsaydı kısa sürede kurtulurdunuz bu durumdan.

Sanıyorum kolay olurdu ama yardım almadan içinden çıkamıyorum artık, napıcam onu da bilmiyorum. Yol bilmeden sağa sola yalpalıyorum işte
Umarım en kısa zamanda kurtulursunuz bu durumdan diyeyim o zaman ben. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…