Bundan 3 ay önce bir ilişkim oldu. İlişkiden yaklaşık 15 gün sonra kasık ağrısı ve sık idrara çıkmaya başladım, netten araştırdım hep hamilelik çıktı. O günden beri kafayı yemiş gibi kan testleri ve doktora gitmeler. 4 kere kan testi yaptırdım, kaç kez doktora gittim bilmiyorum, doktor artık gelme dedi hatta. Ama göğüslerim aşırı şiş, prolaktin hormonum yüksek çıktı. Normalde pko hastasıyım zaten ama hiç prolaktinim yüksek çıkmazdı benim, doktor stresten dedi ve önemli bir artış değil dedi (değerim 34) Sanki karnım çıktı, akıntım da 3 aydır normalden fazla, heryerim kaşınıyor, arada midem bulanıyor. En son pazartesi doktora gittim ama gebelik şüphesini söylemedim, usg baktı, 3 aylık gebelik kesin görünürmüydü? İdrar testleri de hep negatif çıkıyor, artık o kadar psikolojim bozulduki 3 test alıp yapıyorum. Bütün belirtiler nasıl psikolojik olur diyorum bir yandan da. Lütfen yargılamadan bana yardım edin, çok kötü durumdayım ![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)