lütfen okuyun ilk ultrasona girdim ama kafam çok karışık

setu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2009
954
6
merhaba arkadaşlar yaklaşık iki hafta önce idrar testi ile hamile olduğumu öğrendim daha sonra kan testi yaptırdım pozitif çıktı. doktorumdan randevu aldım ama ultrasonda hemen gözükmez diye iki hafta sonraya falan aldım. bu cumartesi doktoruma ilk kontrol için gittim doktor son adet tarihimi sordu. son kanamamın başladığı gün 27 Ocaktı. buna göre yedi haftalık hamilesin dedi ve ultrasonda kalp atışlarını da duyabiliriz dedi. ultrasona girdim ama doktorun yüzünde garip bir ifade vardı bir anormallik olduğunu düşündüm ama sormadım sabırla bekledim. sonra doktor son adet tarihin kesin 27 ocakmı diye sordu evet dedim ama ultrasonda gebelik altı haftalık olarak gözüküyor dedi. adetlerin düzenli mi diye sordu bende hayır dedim genelde her ay ileri atarak gider hiç düzenli adet görmem. o zaman böyle olması normal dedi adetleri düzenli olmayan kadınlarda böyle şeyler yaşanırmış ama haftaya belli olur dedi. eğer haftaya bebek yedi haftalık içine girmezse gelişmediğini düşük riski olduğunu anlarız dedi ama ben o ihtimali düşünmüyorum çünkü adeti düzenli olmayan kadınlarda rastlıyorum bu duruma dedi. kafam çok karıştı haftaya belli olacak hiç böyle bir şey başına gelen varmı?

merak etme canım ya bazen geç döllenmede olabilir takma kafana ba meleğinde üzülür

bencede canım geç döllenme olmuştur sen rahat ol bebişinde etkilenir sonra senin ruh halinden

sağolun kızlar umarım öyledir aslında içimde kötü bir his yok zaten doktor da ben o ihtimali düşünmüyorum dedi. bu cumartesi belli olacak

canım benim bebeğimde normalde olması gerekenden 2 hafta geride doktor iki hafta geç doğar merak edicek bişey yok geç döllenme dedi korkma Allahın izniyle hiç bişey olmaz

endişelenme cnm ya
dr.un nasıl açıklama yapmaz sana
benim bebiş de 1 hafta önde bunu nasıl açıklayacak dr.un bugibi şeyler normal cnm

X