X xxyyxxyyx Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Şubat 2013 205 1 116 4 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi xxyyxxyyx #1 Arkadaşlar dudağımda uçukgibi acı veren bi his var ama henüz belirti yok dün gece baya bi korkmuştum uçuk çıkabilir ne yapamalıyım hemen
Arkadaşlar dudağımda uçukgibi acı veren bi his var ama henüz belirti yok dün gece baya bi korkmuştum uçuk çıkabilir ne yapamalıyım hemen
arzuakdeniz_ Üye Kayıtlı Üye 31 Temmuz 2013 31 1 6 Kocaeli 5 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi xxyyxxyyx #2 Denizgnri .!.: Arkadaşlar dudağımda uçukgibi acı veren bi his var ama henüz belirti yok dün gece baya bi korkmuştum uçuk çıkabilir ne yapamalıyım hemen Genişletmek için tıkla... zeytin yağ sür ve kuru sabunla yıka bol bol..
Denizgnri .!.: Arkadaşlar dudağımda uçukgibi acı veren bi his var ama henüz belirti yok dün gece baya bi korkmuştum uçuk çıkabilir ne yapamalıyım hemen Genişletmek için tıkla... zeytin yağ sür ve kuru sabunla yıka bol bol..
Asmin Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2008 7.771 211 163 5 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi xxyyxxyyx #3 aseton sür. kibriti yak söndür ve uçuğa yaklaştır, uçuğunu korkutmak derler buna. benim bildiklerim bunlar. asetonu denemedim ama kibrit işe yaramıştı.
aseton sür. kibriti yak söndür ve uçuğa yaklaştır, uçuğunu korkutmak derler buna. benim bildiklerim bunlar. asetonu denemedim ama kibrit işe yaramıştı.
X xxyyxxyyx Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Şubat 2013 205 1 116 6 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi xxyyxxyyx #4 teşekkürler kızlaar ama uçuk değil siyah noktaymış hemde dudağım da ((((( sıkmaktan başka çareniz var mı fikriniz
teşekkürler kızlaar ama uçuk değil siyah noktaymış hemde dudağım da ((((( sıkmaktan başka çareniz var mı fikriniz