Lütfen okurmusunuz???

xeno

Carpe Diem
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2008
1.614
4
156
İzmir
Arkadaşlar ben bu aralar bebeğimin yanında laptop kullanmak zorunda kalıyorum ama içim hiç rahat değil.. Sizler bebeklerinizin yanında bilgisayarlarınızı kullanıyormusunuz?? Sevgiler..

bende bebegımın yanında laptop kullanıyorum ıyıkı acmıssınız bu topıgı merak edıyordum ama hem cep telefonlarıda zararlı malum sadece gecelerı odadan cıkarıyorum ama onun dısında gunduzlerı yanında olduguda oluyor bazen nasıl koruyacagız bu bebıslerı

Ben bu haftaya kadar en azından evde koruyordum bebeğimi ( vaka ne kadar koruyabilirsem komşulara modemlerinizi kapatın deme gibi bir lüksüm yok ) en azından laptop kullanmıyor, cep telefonunu kapatıyordum. Şuan ücretsiz izindeyim işten birşeyler soruyorlar mecburen açtım. Kullanmadığım fişleri çekmeye özen gösteriyorum ama bunlar ruh sağlığımıda bozmaya başladı. Ben nasıl koruyacağımı bilemiyorum oğlumu ??

evet kullanıyorum o kadar çok zararlı şey varkiii .....televizyon bile

zararlı olabilir kızlar ama yapacak bişi yok, cep telleri, evde wireless internet, mağazalarda sokaklarda heryer wireless artık o nedenle Allah'a emanet demek durumundayız, çünkü dediğim gibi evdekini kapatsanız dışarıda var, ona tamamen steril radyasyonsuz bi dünya yaratmamız imkansız, ben oğlumun yanında kullanıyorum hatta msnden anneannesine gösteriyorum uzak olduğu için, içiniz rahat olsun doktorada danışmıştım zaten, yalnız cep telleri mümkün olduğunca uzak tutun en tehlikelisi o, özellike çalarken, yanında konuşmayın sakın ben konuşmuyorum asla

Sevgiler

Arkadaşlar öncelikle ilgilerinize çok teşekkür ederim. Peki televizyonun ne kadar uzağında tutuyorsunuz bebeklerinizi

internet modemi kablosuzsa kabloluya çevirin. hamilelere ve 1 yaş altı çocuklara kablosuz modemler zarar veriryormuş. bizimki kablosuzdu ve haberi görünce hamileyken kabloluya çevirdik. laptopada kablo uzatabilirsiniz. kablolu modemin pek zararı yokmuş.

mümkün olduğunca ewde kullanmayın bence. illaki bi şekilde radyasyona maruz kalıcaklar teknoloji çağındayız sonuçta ama en azından ewde mümkün olduğunca uzak tutmaya çalışın, daha çok küçükler. radyasyona maruz kaldığı için ölen biçok insan duyuyoruz yada duyuyorum.... radyasyon fiziği dersi almıştım ne kdr zararlı olduğunu az çok biliorm o yüzden.

Kablosuz ağların zarar verdiğini biliyorum.ben kablolu kullanıyorum,bazen bebişimde laptopumun tuşlarına basıyor:))

bizde kablosuzdan kabloluya geçiş yaptık
mümkün olduğunca yanında cep tel bulundurmamaya gayret ediyorum.
cep tel eğer illaki odasında olacaksa odanıza küçük kaktüs alabilirsiniz. radyasyonu üzerine çeken bir bitki

bu konu süper olmuş ben de cep telefonunan hamileliğimden beri dikkat etmeye çalışıyorum evde zaten kablolu internetimiz var ama benim aklıma takılan televion kızlar benim kzızmn odasında tv var biz genelde onn odasında oturuyoruz ee emerken falan canım sıkılıyo açıyorum sonrada vicdan azabı çekiyorum siz bebeğiniz yanınızdayken izliyomusuznz

kızlar bebeklerimizi bu kadar izole büyütemeyiz
insan obsesif olur çıkar

mecburiyetten kullanıyorum çünkü bebeğimi başka odaya koyamıyorum ALLAH A EMENET YAVRUM .................

Kaktüsü bilmiyordum. Çok teşekkür ederim. Evimin her yerini kaktüsle donatacağım.. Türkü gibi oldu :)

Ben çok zor hamilelik geçirdim. Aylarca hastanede yattım. Şimdi tekrar ameliyat olacağım ve bu nedenle doğumdan beri annemlerde kalıyorum. Babam Çınar doğduğundan beri geceleri başında. Televizyonda açık ama sesi kısık belli bir saate kadar. Bende çok korkuyorum doktorumuza sordum sorun olmaz tv ile arasında en az 2.5 mt mesafe olsun dedi. Tabi ben hızımı alamdım daha da uzaklatırdım ve bir çarşafla beşiğine barikat yaptım sanki radyasyon çarşafı delip geçmeyecek :)

bu bebekler teknoloji çağında doğdu arkadaşlar onları tüm bu saydığınız şeylerden koruyamazsınız hayatları boyunca bunlara mağruz kalacaklar ..bence dert etmeyin kafanıza da takmayın ayrıca unutmayın ki teknoloji bu kadar ileri değilken insan ömrü çok daha kısaydı :) muck

Arkadaşlar ben bu aralar bebeğimin yanında laptop kullanmak zorunda kalıyorum ama içim hiç rahat değil.. Sizler bebeklerinizin yanında bilgisayarlarınızı kullanıyormusunuz?? Sevgiler..

cnm valla bildiğim kadarıyla laptoplarda radyasyon yayıyo.ama şuda var cep telefonuda kullanıoruz.bnm kızım 4 yasında ve hiç kalkmıoa.ssen genede uzak tutmaya çalış.bişe olmaz ya takma kafana.içinde rahat olsun.hiç bebeğinin sesini telde annenlere dinletmedinmi o zman teldende uzak tutucaksın.sıkma canını

kızlar bebeklerimizi bu kadar izole büyütemeyiz
insan obsesif olur çıkar

Valla benim ruh sağlığım bozuldu. Evde olmak çok zormuş. Bilinçdışı farkındalıkla hepte kanserle ilgili programlar denk geliyor. Erkan Hoca çok doğru söylüyor ama obsesif oldum. Çınar'a su verirken bile içim acıyor. Biran önce iznim bitsede çalışsam

ozaman salonada da kaktus bulunduralim..
+

ben hamileykende bilgisayara giriyordum cok sukur birsey olmadi, cok fazla kafaniza takmayin sonucta heryerde radyasyon var artk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…