• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen Okmeydanı hastanedi hakkında bilgi....

FFKamile

Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2013
91
1
6
İstanbul
Kızlar,Lütfen Yardımcı olun ,okmeydanında diş hastanesi var ,onun hakkında bilginiz var mı?ve de Marmara Üniversitesi (nişantaşında) var,yoksa bumu iyi.Artık aglayacam ya ,Güzel dişlerim olsun istıyorum ama özele kıyamıyorum para vermeye.Bu hastaneler hakkında bilgisi olan nooollluuur yazın.hangisi iyi,özenle çalışıyor?devletin mi onlar?

Kızlar,Lütfen Yardımcı olun ,okmeydanında diş hastanesi var ,onun hakkında bilginiz var mı?ve de Marmara Üniversitesi (nişantaşında) var,yoksa bumu iyi.Artık aglayacam ya ,Güzel dişlerim olsun istıyorum ama özele kıyamıyorum para vermeye.Bu hastaneler hakkında bilgisi olan nooollluuur yazın.hangisi iyi,özenle çalışıyor?devletin mi onlar?

Okmeydanına sakın bulaşmayın herkese tek düze diş yapıyor ve hemen anlaşılıyor okmeydanında yapıldığı marmara yani nişantaşını tavsiye ederim size arkadaşım orada çalıştı ve kendi dişinide yaptırdı memnundu yani orada hocalar yapıyor bazende öğrencilere yaptırıyorlar ama hocaları yanında duruyor hatta bazen öğrenciler hiç ücret almadan sadece dersleri için gönüllü arıyorlar tüm dişlerinizi tedavi ediyorlar bence nişantaşına gidin derim ben..

Back