- 25 Mayıs 2014
- 165
- 101
- Konu Sahibi Uniqueangel
hiçde abartmamışsınız boş konuşuyosun ne demek yaaaa sinir oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı fikirde olmanız önemli değil.Kocanın sana salak diye hitap etmesi,hakaret etmesi mesele.Ve bunu sadece bu tartışmada dediğini sanmıyorum.Sana salak dediğinde oturup ağlayacağına,baştan tavrını en sert şekilde koyup,burnunu sürtseydin sana bunu demeye cesaret edemezdi.Ve hala ben mi abartıyorum diye soruyorsun ya,sen uğradığın küçük düşürücü hareketlerin farkında değilsin.Olağan geliyor sana.Sabah 8 de kaltik fox haberi izlerken spiker Nazim Hikmetten kadinlar gunune dair bir siir okudu ( bu arada tum kadinlarimizin kadinlar gunu kutlu olsun ) siirde kadinlarin yerinden zorluklarindan kiymetinden bahsediyordu.bende yorum yaptim dinledikten sonra aynen aktariyorum.ben = kadinlar cok cekiyor.koy yerindeki kadinlarin isi daha zor esim = neden zormus zorlami tarlaya gonderiliyorlar sanki. Ben = teknolojiden faydalanamiyorlar. Esim = internetmi lazim faceyemi gircekler sanki. Ben = ne interneti tarlada kullanilacak makinalardan bahsediyorum. Esim = ne saf saf konusuyosun salak para varda onlarmi almiyor.hem kadinin is hayatindaki yeri diye tutturuyosunuz sanki bizmi engel oluyoz gidin calisin. Ben = sen herkesi kendin gibi sanma.doguda zehir gibi kizlar var okula ginderilmiyor calismasina izin verilmiyor onlardan bahsediyorum. Esim = tarlada bi kadinmi calisiyor erkeklerin isi daha zor.... Tabi bu konusmalari yaparken durmadan hakaret ediyor bana salak saf bos bos konusma diyor.ben oyle bir bozuldum oyle bir agrima gittiki anlatamam.istemsiz aglamaya basladim.ne dedim ben sanada bana bunlari soyluyosun dedim.tamam dusuncesini degistiremem kac yasinda insan ama benim agrima giden ben esimle hic bir konuda konusamiyorum.her konuda ayni fikirde olmak zorunda degiliz.farkli fikirlerde konusma ortami yarataniyoruz bile hemen beni asagilamaya sinirlenmeye kalkiyor.farkli fikirleri konulari gectim ayni fikirde oldugumuz konulari bile kinusamiyorum beni asla dinlemez ve dinlemedigini coook iyi belli eder.neden ben kocamla konusamiyorum neden bisey paylasamiyorum dedim.bana dedigi sen hep bos konustugun icin seni dinlemiyorum.cok kirildim cok agladim.cunku hep merak ederdim beni neden dinlemedigini.gozlerimden yaslar oyle bir akiyorki tutamiyorum gittim mutfaga kahve yaptim ictim kendime geldim.iceri girdim o dusa girip gitti.simdi ewdeyim ve moralim cok bozuk.ewliyken yanlizim manevi anlamda. Esimle hiiiiicccc konusamiyorum. 3 yillik ewliyim fakat yanlizim.sizce benmi abartiyorum uzatiyorum.nasil bir yol izlemem lazim.daha yazacak cok sey var ama uzatmak istemiyorum.objektif goruslere ihtiyacim var