Lutfen objektif olun sorun bendemi benmi abartiyorum ??

Uniqueangel

Bi kahve alayım sade olsun...
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2014
665
739
36
Sabah 8 de kaltik fox haberi izlerken spiker Nazim Hikmetten kadinlar gunune dair bir siir okudu ( bu arada tum kadinlarimizin kadinlar gunu kutlu olsun ) siirde kadinlarin yerinden zorluklarindan kiymetinden bahsediyordu.bende yorum yaptim dinledikten sonra aynen aktariyorum.ben = kadinlar cok cekiyor.koy yerindeki kadinlarin isi daha zor esim = neden zormus zorlami tarlaya gonderiliyorlar sanki. Ben = teknolojiden faydalanamiyorlar. Esim = internetmi lazim faceyemi gircekler sanki. Ben = ne interneti tarlada kullanilacak makinalardan bahsediyorum. Esim = ne saf saf konusuyosun salak para varda onlarmi almiyor.hem kadinin is hayatindaki yeri diye tutturuyosunuz sanki bizmi engel oluyoz gidin calisin. Ben = sen herkesi kendin gibi sanma.doguda zehir gibi kizlar var okula ginderilmiyor calismasina izin verilmiyor onlardan bahsediyorum. Esim = tarlada bi kadinmi calisiyor erkeklerin isi daha zor.... Tabi bu konusmalari yaparken durmadan hakaret ediyor bana salak saf bos bos konusma diyor.ben oyle bir bozuldum oyle bir agrima gittiki anlatamam.istemsiz aglamaya basladim.ne dedim ben sanada bana bunlari soyluyosun dedim.tamam dusuncesini degistiremem kac yasinda insan ama benim agrima giden ben esimle hic bir konuda konusamiyorum.her konuda ayni fikirde olmak zorunda degiliz.farkli fikirlerde konusma ortami yarataniyoruz bile hemen beni asagilamaya sinirlenmeye kalkiyor.farkli fikirleri konulari gectim ayni fikirde oldugumuz konulari bile kinusamiyorum beni asla dinlemez ve dinlemedigini coook iyi belli eder.neden ben kocamla konusamiyorum neden bisey paylasamiyorum dedim.bana dedigi sen hep bos konustugun icin seni dinlemiyorum.cok kirildim cok agladim.cunku hep merak ederdim beni neden dinlemedigini.gozlerimden yaslar oyle bir akiyorki tutamiyorum gittim mutfaga kahve yaptim ictim kendime geldim.iceri girdim o dusa girip gitti.simdi ewdeyim ve moralim cok bozuk.ewliyken yanlizim manevi anlamda. Esimle hiiiiicccc konusamiyorum. 3 yillik ewliyim fakat yanlizim.sizce benmi abartiyorum uzatiyorum.nasil bir yol izlemem lazim.daha yazacak cok sey var ama uzatmak istemiyorum.objektif goruslere ihtiyacim var

Abartmıyorsun çok saygısız ve terbiyesiz bir adam sana salak diyormuş da ta kendiymiş bence.

Hep böyle hakaret eder mi size? Sözlü şiddete uğruyorsunuz resmen. Kimse birbiriyle aynı fikirde olmak zorunda değil ama bu karşındakine hakaret etme, onun düşüncelerini küçük görme hakkını vermez.

hep boyle miydi?

Ewet herzaman boyleydi.ne zaman bi konu acsam konusmaya kalksam saf saf konusma sus sen ne biliyorsun gibi hakaretlere ugruyorum.o konusurken mutlaka onu dinlerim.biseyle ilgilenmem.ben bi konu anlatmaya kalkayim hemen bilgisayari acar yada teliyle ugrasir tv bakar yada garip ama taklit eder konusma tarzimi.ben cahil biri degilim uni mezunuyum.ama kendime olan guvenin kirildi.

kocan çok kibirli, değişmez de
Cok iyi farkindayim degismeyeceginin.3 yildir kac kere kavgalar ettim anlattim sorunlarimi.bu huyundan nefret ettigimi kendimi yanliz hissettigimi. Ama anlamadi anlamadi.hala ayni.bir kere demediki haklisin veya burda hatalisin canim.yok adam degismeyecek

Eşiniz çok saygısız ve amacı sizi ezmek, aşağılamak ki gayette başarmış bunu.
Kendinize güveninizi kaybetmeyin, siz gayet normalsiniz ama eşiniz sanırım kompleksli biri.
Kolaylıklar dilerim.

Esiniz size hakaret ediyor...

Siz aglayip mutfaga gidiyorsunuz, kahve icip kendinize geliyorsunuz.

O da hic bir sey olmamis gibi once dusa sonra ise gidiyor, enteresan.

Yani esiniz hakaretlerini kaniksadiginiza inanmis, 'aglar aglar susar' diyor.

Oysa siz ilk saygisizliginda tavrinizi koymali, bugun dediklerini de burnundan getirmeliydiniz.

Ona tepkisiz kaldiginiz, sizi yok saymasina, kafasi attiginda hakaret etmesine izin verdiginiz icin siz de hatalisiniz.

İnsan yerini kendi belirler hayatta maalesef cogu insan siz ogretene kadar saygiyi ve haddini bilmez.

Hala 'ben mi abartiyorum' diyecek kadar kendinize bu tavri reva gormeniz ayrica hayret verici...

Sonuc olarak ciddi bir ozguven probleminiz var.

Ve bunun ustesinden gelmezseniz esinizden kurtulsaniz bile baskalari asagi ceker sizi.

Canım arkadaşım bak benim eşinde böyledir ama asla hakaret etmez konuşamıyoruz ben konuşsam cevap vermiyor bazen bende konuşmuyorum huyunu öğrendim canım kavga istersem konuşuyorum ona bile gelmiyor yapma yorumda yapma bak sen üzülüyorsun ama bide şöyle bişey var biz 7 senedir evliyiz gerçi bunun seneside olmaz ama biz son bir yıldır böyleyiz geçici bi durum sanırım o konuşmuyorsa sizde konuşmayın bakın şuan eşim evde konuşmuyoruz ben sana yazıyorum Arada ayaklarını gıdıklıyorum gülüyor şapşik

abartmysn canm haklısın dedıklerınde de bılmeden atıp tutuo e sende onla konusma bosver de anlasın ...

ne denir ki?
adam kadınları 2. sınıf insan olarak görüyor.
çok bişey beklememek lazım...

Altta kalip sineye cekmek gibi bi durum soz konusu degil.2 yasinda oglum var ve yanimizdaydi.onun yaninda kavga etmek istemedim.zaten ben aglarken cok uzuldu hemen gozyaslarimi silmeye basladi.onu etkilememek icin ciktim odadan.ha icimden ne yapmak geciyordu onuda yazayim.elime gecen herseyi ona firlatip hakaret etmek 3 yil beni yanliz biraktigi icin canini yakmak istiyordum.bunuda yapsaydim oda karsilik verecekti ve buna oglumda sahit olacakti.oglun yokken neden yapmadin derseniz yaptim hatta ailemin ewine dondum ama bin yemin bin sozle geri aldi bni.sonuc yine ayni

Kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama bikaç seneye kendine güvenin yerle yeksan olacak gerçekten saf olduğuna hiçbir konuda mantıklı fikir beyan edemeyeceğine inanacaksın bu beter bir psikolojik şiddet umarım fiziksel şiddet de eklenmez yıllar içinde, cok haklısın

Haklı olan sizsiniz eşiniz biraz saygısızca davranmış kendinizi ezdirmeyin siz kötü bişey dememişsiniz ama eşiniz birden parlamış sebebini anlamadım doğrusu

Haklı olan sizsiniz eşiniz biraz saygısızca davranmış kendinizi ezdirmeyin siz kötü bişey dememişsiniz ama eşiniz birden parlamış sebebini anlamadım doğrusu
O hep boyleydi hep ani sinirlenmeleri var hemen tepki verir ama uzatmaz.ben kolay sinirlenmem ama sinirlenince uzatirim.bide bana ne uzatiyosun der.tabi o kendi zehrini akitip rahatliyor sira bana gelince ben kavgaci yikici oluyorum.ewin gunah kecisi oldum.

Cocugunuzun gozyaslarinizi sildigini, uzuldugunu hatta yaninizda oldugunu vs vs...

Konuyu acarken yazsaydiniz daha aciklayici olurdu.

İlk mesajinizda size salak diyen sonra dusa ve ise giren bir adam var.

Sonraki eklemelere ragmen ayni seyi tekrarliyorum.

'Ben mi abartiyorum' yazmissiniz, bir kadin bu muamele soz konusuysa 'ben mi abartiyorum' dememeli.

Tartisma cocugunuzun yaninda buyumesin istemissiniz ama kadin cinayetlerinin cogu bu sebepten...

Cocugum uzulmesin, olay buyumesin vs sozlu siddet fiziksel siddete donusuyor.

Universite mezunu bir kadin 'baba evine de dondum sonuc ayni' da dememeli bana gore.

Baba evinden bin yemin ve sozle geri dondurecegini bildigi icin etki etmemis nitekim oyle de olmus.

Hicbir guvencesi olmayan kadinlar bile bas kaldirabiliyorlarsa siddete, bunun sinyalini herkes verebilmeli.

Ustune bir de 'sorun bende mi' diye sormaniz esinize tavrinizi koyamadiginizi dusunduruyor.

Yani 'altta kalma sineye cekme yok' diyorsunuz ama bence var.

Objektif yorumlar istemissiniz konu acarken, benim yorumum da bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…