• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen Konuyla İlgili Bilgisi Olan Yardım Etsin

golden_rose

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2014
23
0
6
34
Kayseri
Geçtiğimiz pazar günü sözlümle sürtünme yolu ile ilişkiye girdik. Fakat ilişkinin sonlarına doğru partnerimin penisinin baş kısmı içeri girdi ağrıdı ama kendimi kastım belli etmedim ona daha sonra peçete ile sildiğimde bir damla kan geldi ve hala ara ara kan gelmeye devam ediyor bir damla bir damla. Kanın rengi açık kahverengi gibi sanki. Kızlık zarım yırtılmış :( olabilir mi? Lütfen bilen varsa bilgi versin :( Çok korkuyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum.

Bozulmştr canm madem sözlün ewlenin olsn btsn

kurban bayramından sonra inşallah evleneceğiz ama önemli olan bizim oralarda ilk geceden sonra çarşaftaki kan yani :( malesef hala geri zihniyet mevcut. tamam kan dökmeye dökeriz ama illa ki birisi anlar diye korkuyorum yani :( eger biri anlarsa ne derim ben. bizi linç ederler :(

Onuda başta düşüncektin canm bnm hem geri zihnyele alaksı yok bence namus ve seref var evlndktn snra eşn brsey dmdktn snra kmse karsmz mrk etme

tatlım kızlık zarın bozulmuş da olabilir ama tam içine girme olmadıysa eğer vajina ağzında sen kastığın için yırtılma da olabilir hem kızlık zarın bozulduktan sonra sürekli kan gelirmi bilemedim benim öyle olmamıştı hafif pembe bi kanamam olmuştu hatta peçeteye bulaşmıştı o derece ama kişiden kişiye değişirmi bilemem doktora git en iyisi hem için rahat eder ayrıca bu sözlünle senin aranda bişey o ailesine tepkisini koyduktan sonra çarşaf falan istemeyin dedikten sonra ailesine bişey demek düşmez bence....

kurban bayramından sonra inşallah evleneceğiz ama önemli olan bizim oralarda ilk geceden sonra çarşaftaki kan yani :( malesef hala geri zihniyet mevcut. tamam kan dökmeye dökeriz ama illa ki birisi anlar diye korkuyorum yani :( eger biri anlarsa ne derim ben. bizi linç ederler :(

Evlenmişsiniz çocuk benimle oldu ilk zaten diyemiycek mi? Ne gibi bir kanıt istiyorlar ki hanımefendi kendinizi ezdirmeyin diyeceğim ama belli ki pek mümkün olmayacak. Bence o derece bir korkunuz varsa, (bozulma da kahverengi gelmez diye biliyorum? açık pembe tarzı olurmuş genelde,ayrıca zedelenme dahi olabilir belki de tam anlamıyla bozulmadı) muayene olabilirsiniz. Size saat 3 yönünde çentik var ya da zedelenme var ilişki de kanar ya da kanamaz tarzı yorum yapıyor doktorlar.

Back