Lütfen konum taşınmadan önce cevap alayım

CitirTurtam

Az insan, çok huzur !
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2013
1.467
1.362
Öncelikle bu konunun yeri bdv bölümü değil biliyorum fakat diğer bölümler nedense hiç okunmuyor, konuma bitane bile cevap gelmeyince buraya açayım dedim. Yetkililer, lütfen hemen taşımayın rica ediyorum, en azından akşama kadar dursun bari 2-3 cevap alayım:KK53:

Arkadaşlar aranızda evde dans edip ciddi kilolar veren var mı? Nolur beni biraz motive edin bunalımın eşiğindeyim kendimi çok ama çok kötü hissediyorum. Ağlama krizine girdim geçen kilolarım yüzünden. Kıyafetlerimin hiç biri olmuyor artık 40 beden giyinmek zorundayım. Bunun nasıl berbat bir his olduğunu eminim bir çoğunuz bilirsiniz.

Günde kaç saat dans ederek verdiniz?
Sabah mı öğlen mi yoksa akşam mı dans etmek daha faydalı?
1 ay içinde ortalama ne kadar kilo verdiniz?

Boyum: 164, Kilom: 70, Yaşım: 27
7-8 kilo fazlalığım var

Not: Dans’a 2 gün önce başladım ve tartı 1 kilo fazla gösteriyor bu nasıl olur???????? Camdan aşağı fırlatacağım az kaldı :KK34::kızgın::KK42:

Evet ben varım. Sabah akşam spor yapip sonra da yarım saat deki gibi dans ediodum.. hareketli parçalar roman kolbastı faln.. dene bence. Bide sürekli tartilma hafta da bir yetr

akşam saatlerinde hareket edin
spora az zamanınız varsa akşam dans edecekseniz akşam

spordan sonra su dışında (akşam olduğunu varsayıyorum) bir şey yemeyin
tarçınlı süt içebilirsiniz
birde eeen önemlisi ağzınızı tutun
tatlı yemeyin

mr.mrs.meric adlı bir bayan var ınstagram da... onu takip edin bence igne ipliğe döndü hatun :KK9:

Çok teşekkür edetim hemen takibe başlıyorum

Evet ben varım. Sabah akşam spor yapip sonra da yarım saat deki gibi dans ediodum.. hareketli parçalar roman kolbastı faln.. dene bence. Bide sürekli tartilma hafta da bir yetr

Kaç kilo verdin peki ve ne kadar sürede?

Yazı tipini değiştirseniz. Okumakta çok zorlandım.

Ne varki yazı tipimde? Gayet düzgün bir şekilde yazmışım neden zorlandınız?

akşam saatlerinde hareket edin
spora az zamanınız varsa akşam dans edecekseniz akşam

spordan sonra su dışında (akşam olduğunu varsayıyorum) bir şey yemeyin
tarçınlı süt içebilirsiniz
birde eeen önemlisi ağzınızı tutun
tatlı yemeyin

Onları zaten uyguluyorum ama bi değişim olmamıştı. Şimdi dans ile kesin sonuçlar göreceğim inşallah. Teşekkür ederim.

1bucuk ayda 11kilo verdim.. spor yaparken maydanoz suyu iciodum. Aslında herşeyden yiyordum.. ama azar azar.. özellikle mekik ve bacak hareketlerine ağırlık veriodum.. şimdi yine başlıcam. Sezeryanla doğum yaptığım için birşey yapamiodum.

Benim kızarkadasim coook aşırı manyak kilolar verdi. Oryantal roman falan oynuyormuş. Gören tanışamıyordu:KK70: hergun 1 saat oynamış. Yemesi normalmis

Harbi mi:KK57: böyle şeyler duyunca aşırı hırslanıyorum vallah. Ben 30 dk’da kan ter içinde kalıyorum ama pes etmek yokkk.
Gözümle gördüm:KK70: ben oynamayı sevmiyorum sevsem aksamlari bi göbek atar zayıflarım. Oda su ter içinde kalıyorum diyordu :KK70: en en en az 15 kilo verdi 2 3 ay icinde. Ve yemesi normaldi

X