• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lutfen konu hakkında bilgisi olanlar yardimci olabilir mi

minikannis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2020
132
267
23
29
cok sevdiğim bir teyzem seker hastasi etrafimizdada korona artti ona bulasmasindan cok korkuyorum seker gerçekten corona icin buyuk risk mi benim neden gecem gunduzum bu illet oldu of cok kotuyum

Benim ananem de annem de şeker hastası ve yazın ikisinde de kalmıştım. Bisey olmadı. Hani ananem dışarı çıkmıyordu ama gelen giden oluyordu. Siz ne yaparsanız yapın olur. Tabi tedbiri elden birakmadiktan sonra bu kadar düşünde yıpratır sadece

cok sevdiğim bir teyzem seker hastasi etrafimizdada korona artti ona bulasmasindan cok korkuyorum seker gerçekten corona icin buyuk risk mi benim neden gecem gunduzum bu illet oldu of cok kotuyum

çok seviyosan yanına al kimseyi yaklaştırma, yaşlılar laftan anlamıyo genelde, biz ilgilenmek zorunda kalıyoruz..

Benim annem şeker hastası . Aynı zamanda ileri derece kalp yetmezliği mevcut kalbinde pil var . Böbrek karaciğer tam çalışmıyor .
anlayacağınız her hastalık var . Benimle kalıyor . Ve biz işe güce gidiyoruz . Hayattan ne kadar izole olabiliriz bilmiyorum :/
Doktorun bize söylediği , annem gibi hastaların , vücudu bu kadar hastalıkla savaştığı için daha deneyimli diğer insanlara göre , ama bir o kadar da bağışıklığı düşük . Mesela benim annem bit grip olur Allah korusun gören 2 günlük ömrü kalmış zanneder , komalarda yatar . O sebeple grip bile olmasını istemiyoruz . Ama neyi ne kadar engelleyebiliriz onu da bilmiyorum . Tek başına yaşayamaz . Biz de hayattan tamamen soyutlanamayız, sorumluluklarımız var .
Allah herkesin yardımcısı olsun .

Çok ağır hastalıkları olup kurtulan da oluyor.Bilinen bir sağlık problemi olmayıp vefat eden de oluyor.Bilemezsiniz ki,tedbir alın ama kendinizi yiyip bitirmeyin nolur.Biliyorum çok zor hepimiz aynı durumdayız,herkesin çeşit çeşit hastalığı var.En kısa zamanda başımızdan gitse bu dert.Psikoloji denen bir şey kalmadı bende.

Benim.de kronik rahatsızlıklarım var evde kendimi izole etmeye çalışıyorum disari cikamiyorum kac aydır, gecen hafta komsum koronaydi ki bahcede ve apartmanda karsilastik cop atmaya çıktığımda.
Bunlar dikkat etmezken ben ise cagriliyorum kalabaligin icine. Yani kronik hastalar icin hayat zor dikkat edin. Cok sevdiğim bir ablam seker hastasiydi 5 ay yoğun bakimda yatti tam iyilesti derken kaybettik. Ölüm sebebi korona gecmedi ama korona sonrasi vucudu hasar gördüğü için öldü. Doktora da sekeri yukseldigi icin gitmisti ve hastanede korona ve enfeksiyon kapti maalesef. Cok dikkat edin ben de cok etkilendim iyice paranoyak olduk bu korona yuzunden ve insanlarin maske takmadan futursuzca gezmeleri yüzünden.

Back