Gebeliğe Hazırlık Lutfen kizlar lutfen (

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

HerSey_Guzel_Olucak

.
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2018
2.475
2.844
63
Iyi aksamlar kizlar.bilmiyorum belkide buraya yazmam dogrud deyil ama nereye yazacagimi bilemedim.ben subat ayi adet gormedim.hamileyim sandim o kadar inandimki cunki adetim 34gunde bi oluyordu.hic bi ay olmadigi olmazdi.dun doktora gitdim polikistos over dedi.ben yikildim resmen yumurtlama tenbelliyimi ne ayni sey bunlar qaliba tam bilemiyorum.cok uzuldum.simdi ilacdan once bitkisel cozum istiyorum sogan suyu duydum kullanan oldumu?faydasi olurmu?ne apsam ne soyleye bilirsiniz bu konuda?lutfen yardimci olun kizlar.yumurtlama tenbelligi hamilelige engelmis

Pco yani engel değil aslında o şekilde çok hamile kalan var ama soğan kürü ve incir kürü deniyebilirsiniz

Forum içerisinde daha detaylı bilgi alabileceginiz arkadaşlarin sohbet konuları var bence bir orada araştırma yapın.
Geçmiş olsun.

Bende de var ama hamile kalabildim.
Çok büyük bir sorun olsa.zaten şimdiye kadar uzun süre adet düzensizliği yaşarsınız 6 ayda bir olmak gibi.
.yada aşırı şişmanlama gibi. Demek ki çok büyük sorun değil.

Dr la tedavi olun. Büyük bir sorun degil

Tatlım kisir degilsin sonuçta aynı sorun bende de vardı çok şükür hamileyim kendilerinden beklenmedik bir zamanda kaldım hemde
Yanii güzel bir kadın doğumcuyaı git hamile kalmak istiyosan muaniye ol bir kaç ilaca bakar
Benim gibi zamana yaycaksann da sen bilirsin

bende senin gibiydim 6 ay denedim olmadi.sogan suyunu denedim midem almadiayni anda cikardim afedersin..hamile kaldigim ay incir kurunu denedim. kur de degil aslinda direk gunde 4 5 incir yiyordum.bide çörekotu kürünü denemiştim bu ikisini kullandigim ay hamile kaldim. esimede surekli cezerye findik yedirmistim o ay. tabi bunları denedim sonra adete 10 gun kala feci bel agrim oldu .hastanede kan testi yaptırdık gebelik cikmadi.cok uzuldum umududa kestim. daha hicbirsey denemic3m deedim.4 5 gun sonra tekrar yaptirmak zorunda kaldigim testten hamileligimi.ogrenmistim. yani birazda oluruna birakin kafaniz rahat davranin.Allah izin verirse olur . Bebek dunyanin en guzel şeyi. Ama en dogru zamanda gelecektir.Kendini yıpratma.Bosuna uzuldum diyeceksin ilerde :)

Tatlım kisir degilsin sonuçta aynı sorun bende de vardı çok şükür hamileyim kendilerinden beklenmedik bir zamanda kaldım hemde
Yanii güzel bir kadın doğumcuyaı git hamile kalmak istiyosan muaniye ol bir kaç ilaca bakar
Benim gibi zamana yaycaksann da sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…