Lütfen kızlar bakın lütfen....

edaserl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2024
8
2
30
Kızlar bugün kan tahlili yaptırdım beta hcg 3598.6 çıktı fakat ultrason da kese gözükmedi doktor alttan baktı küçük kese gibi sağlıklı gibide gözüküyor ama tabi ihtimal olarak dış gebelik de diyebiliriz dedi de çok korkuyorum acaba öyle midir sizde de öyle oldu mu haftaya yine gozukecem acaba görünür mü kese tam olarak

Kızlar bugün kan tahlili yaptırdım beta hcg 3598.6 çıktı fakat ultrason da kese gözükmedi doktor alttan baktı küçük kese gibi sağlıklı gibide gözüküyor ama tabi ihtimal olarak dış gebelik de diyebiliriz dedi de çok korkuyorum acaba öyle midir sizde de öyle oldu mu haftaya yine gozukecem acaba görünür mü kese tam olarak
İnşallah saglikla kucağınıza alırsınız inşallah

Cok dayanamiyorsaniz baska bir doktora daha gidin bence. Insallah olumsuz hic bir sey yoktur. Saglicakla kucaginiza alirsiniz insallah yavrunuzu🌸

Tek doktorda kalma başkasında görün ben çok hastane gezdim en son dış gebelik oldu netslesmisti ama vakit kaybetme canım

X