Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dikkatli baktığınızda ikinci çizgi görünüyoradetiniz gecikti mi tek çizgi görüyorum ama testlere yanlış sonuç diyorlar genellikle
Evet bende gördüm çizgiyi ama dediğim gibi başka bi testle tekrarlaDikkatli baktığınızda ikinci çizgi görünüyor
Ya benimde aynı böyleee bilmiyorum yardımcı olur musunuz kızlarKızlar test yaptım sabah bakabilir misiniz
Markası ne? Sende pozitif duruyorYa benimde aynı böyleee bilmiyorum yardımcı olur musunuz kızlar
ProdoctorMarkası ne? Sende pozitif duruyor
Yarın da yap bence ilk idrarlaProdoctor
Bi kere daha yaptım emin olmak için ama negatiff..Yarın da yap bence ilk idrarla
Zaten tarlusal bittikten Bikaç gün sonra adet olunuyor. Bol bol maydonoz ye dedi bana doktor, maydonoz kaynatıp içenler de varacilll yardııımmm
1 ocakta ilişkiye girdim ama taktı mı hatırlamıyorum 21inde regl olmam gerekirken hâlâ olmadım 3 gün önce test yaptım negatif ve hiçbir hamilelik belirtisi yok regl belirtisi de yok karnım cok fazla şiş ve şuan tarlusal kullanıyorum 7 gündür falan ama oda işe yaramıyor napıcammm
ama hamile olabilir miyim ki neden regl olmuyorummZaten tarlusal bittikten Bikaç gün sonra adet olunuyor. Bol bol maydonoz ye dedi bana doktor, maydonoz kaynatıp içenler de var
Tarlusal bitti mi ? Bittikten sonra adet olunuyorama hamile olabilir miyim ki neden regl olmuyorumm
bitmedi daha ama yine de olmam gerekmiyor muydu 4 tane kaldıTarlusal bitti mi ? Bittikten sonra adet olunuyor
Hayır işte o ilaç bittikten Bikaç gün sonra adet olunuyor 1 hafta içinde olan da var ben 2 gün sonra olmuştum sanırımbitmedi daha ama yine de olmam gerekmiyor muydu 4 tane kaldı
anladımmm tesekkür ederim umarım olurumHayır işte o ilaç bittikten Bikaç gün sonra adet olunuyor 1 hafta içinde olan da var ben 2 gün sonra olmuştum sanırım