• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen kızlar acil bakar mısınız hamilemiyim

Betus94

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2015
364
107
103
30
Kızlar test yaptım sabah bakabilir misiniz

Eklentiler

• 03B8A835-F604-4A84-BDAD-4EBE0044ED49.jpeg
    03B8A835-F604-4A84-BDAD-4EBE0044ED49.jpeg
    210,2 KB · Görüntüleme: 38
Canım days doctor ve artimedse testin başka bi testle tekrarla derim genelde yalancı pozitif veriyor

adetiniz gecikti mi tek çizgi görüyorum ama testlere yanlış sonuç diyorlar genellikle

acilll yardııımmm
1 ocakta ilişkiye girdim ama taktı mı hatırlamıyorum 21inde regl olmam gerekirken hâlâ olmadım 3 gün önce test yaptım negatif ve hiçbir hamilelik belirtisi yok regl belirtisi de yok karnım cok fazla şiş ve şuan tarlusal kullanıyorum 7 gündür falan ama oda işe yaramıyor napıcammm🥲🥲

acilll yardııımmm
1 ocakta ilişkiye girdim ama taktı mı hatırlamıyorum 21inde regl olmam gerekirken hâlâ olmadım 3 gün önce test yaptım negatif ve hiçbir hamilelik belirtisi yok regl belirtisi de yok karnım cok fazla şiş ve şuan tarlusal kullanıyorum 7 gündür falan ama oda işe yaramıyor napıcammm🥲🥲
Zaten tarlusal bittikten Bikaç gün sonra adet olunuyor. Bol bol maydonoz ye dedi bana doktor, maydonoz kaynatıp içenler de var

Ben de çok silik ikinci çizgi gördüm. Bi kaç gün tekrarlayın koyulaşınca kan verin bence

Back