- 26 Ekim 2019
- 8
- 3
- 1
- 43
- Konu Sahibi Burcu545454
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim telas etme sonuclarin gayet iyi duruyor.
Prolaktin (süt hormonu) biraz yuksek doktoruna sorarsin gerekli gorurse ilac verir. 1 2 ilacla dusuyor.
Onun disinda degerlerin normal masallah
Iyide gulum progestoron adetin 3.gunu yuksek olmazki yumurtlama oldugu zaman bide hamile kalmaya yakin yuksek olur. Ne alaka cok dusuk.Saatlerdir agliyorum ozur dilerim . Bilmedigim icin . Ilk defa yaptirdim . Progestron cok dusuk . Bu yuzden dusuk yaparmisim . Bu degerler normalmi o zaman . Ama bazilari ya en alt sinira yakin bazilarida ust sinira . Yunurtalarimda azalma var mi onu nasil anliyiruzki . Prolaktin cok fazla olmus neden acaba . Cok sagolun cevap verdiniz Allah razi olsun
Iyide gulum progestoron adetin 3.gunu yuksek olmazki yumurtlama oldugu zaman bide hamile kalmaya yakin yuksek olur. Ne alaka cok dusuk.
Kendi kendinemi yorumladin :)
Prolaktin hafif yuksek evet bendede zaman zaman mevcut stres cok etkiler bu hormonu sakin ol birazcik lutfen :) ilac hemen dusuyor doktorun tavsiyede bulunur. Baskada bi sorun yok niye aģliyorsun yahu..
Yaşiniz kac acaba canim
Prolaktin süt hormonu progesteron ise yumurtan büyüdüğünde yükselir yani adetin 3. Günü düşük çıkması normal bu hormonlar düzelebilecek seyler aydan aya değişir.Saatlerdir agliyorum ozur dilerim . Bilmedigim icin . Ilk defa yaptirdim . Progestron cok dusuk . Bu yuzden dusuk yaparmisim . Bu degerler normalmi o zaman . Ama bazilari ya en alt sinira yakin bazilarida ust sinira . Yunurtalarimda azalma var mi onu nasil anliyiruzki . Prolaktin cok fazla olmus neden acaba . Cok sagolun cevap verdiniz Allah razi olsun
Yok yok iciniz rahat olsun.rica ederiz.. kafanizi netten okuyup bulandirmayin.doktorla gorusun icin rahatlar.Brn 38 yasindayim . Evet kendim yorumladim malesef . Internetten okudum . Dusuk riski yaziyordu . Ilk defa bu testi yaptirdim evlilik oncesi bu yuzden korktum . Yasimda kucuk degil ki . Insan korkuyor . Ama gercekten cok sagolunnn icim rahatladi . Allah ne istiyosaniz onu versin insallah .
Cookkkk tesekkkur ederimmmm cookkk sagolunnnnYok yok iciniz rahat olsun.rica ederiz.. kafanizi netten okuyup bulandirmayin.doktorla gorusun icin rahatlar.