• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen kalbe saplanan bıcak setını alan ve kullanan varsa yardımcı olsun

çok saol buna ihtiyacım vardı fiyatı uygun diye kalitesi kötü olma ihtimali vardı içimi rahatlattın o zaman bu hafta realde indirime giren katı meyve sıkacağını alarak başlıyorum işe:d

ya ben buna katılmıyorum elektronik aletler beyaz eşya mobilya birazda şans işi cnm ama king kötü bir marka değil

ya ben buna katılmıyorum elektronik aletler beyaz eşya mobilya birazda şans işi cnm ama king kötü bir marka değil

sitesinden okudum aklıma yattı ama kötü müdür bilemicem dedim iyikide sormuşum ya nasıl rahatladım bilemezsiniz. ben bosch da çalıştım daha önce .300 tl katı meyve sıkacağı tm bosch 10 üstünden 10 puan alıcak bi marka ama yani küçük ev aletlerine o kadar fazla para verme taraftarı değilim çünkü hergün yeni ürün çıkıyo sonuçta hepsi eskicek şeyler alıcağım birsürü şey olduğu içinde fazla para saçamıyorum şimdiden maaşım borçlara gidiyo diyebilirim :d

Kesinlikle katılıyorumm :)) arçelik fırın buzdolabı aldık anneme 6-7 sene önce 5 para etmez!

işin içine girdiğim için biliyorum sadece şu kadar söylim seneyi hatırlamıyorum ama belli bi seneye kadar alman malıymış arçelik şimdi yerli üretim teknolojisi değişti bundan 15 20 sene önceki makinayı kullanana sorun taş gibi der diyolardı da :d

sitesinden okudum aklıma yattı ama kötü müdür bilemicem dedim iyikide sormuşum ya nasıl rahatladım bilemezsiniz. ben bosch da çalıştım daha önce .300 tl katı meyve sıkacağı tm bosch 10 üstünden 10 puan alıcak bi marka ama yani küçük ev aletlerine o kadar fazla para verme taraftarı değilim çünkü hergün yeni ürün çıkıyo sonuçta hepsi eskicek şeyler alıcağım birsürü şey olduğu içinde fazla para saçamıyorum şimdiden maaşım borçlara gidiyo diyebilirim :d
yok ya ne gerek var Allah aşkına hepsi aynı işi görüyor :)

evet hergün kullanacağım ürünlerde değil sonuçta çeyizim eksik olmasın diye alıyorum yoksa bunlar olmadan da çeyiz olabiliyo inş. tamamladığımda ellerimle çeker koyarım benim gibi hazırlık yapanlara örnek olur

merhaba ürünü yeni gördüm gerçi almaktan da vazgeçmişsin ama bence de en güzel kararı vermişsin :31::31:

gösterişli ama bıçaklar işe yaramaz gibi duruyor.

bu tarz şeyleri görüp de al derim. :34::34:

çeyizciler kervanına hoşgeldin :16::16::16:

merhaba ürünü yeni gördüm gerçi almaktan da vazgeçmişsin ama bence de en güzel kararı vermişsin :31::31:

gösterişli ama bıçaklar işe yaramaz gibi duruyor.

bu tarz şeyleri görüp de al derim. :34::34:

çeyizciler kervanına hoşgeldin :16::16::16:

hoşbuldum öncelikle bu siteyi nerde ne zaman buldum bilmiyorum ama iyiki bulmuşum benim ilgi alanımla ilgilenen yüzlerce insanın olması çok güzel bi duygu .)
evet vazgeçtim ama günün birinde canlı görürsem iyi bişeyse alırım diyorum genede ama canlı görmeden asla az önce evmanyaya baktım 147 lira aynısı yuh dedim yani:d

hoşbuldum öncelikle bu siteyi nerde ne zaman buldum bilmiyorum ama iyiki bulmuşum benim ilgi alanımla ilgilenen yüzlerce insanın olması çok güzel bi duygu .)
evet vazgeçtim ama günün birinde canlı görürsem iyi bişeyse alırım diyorum genede ama canlı görmeden asla az önce evmanyaya baktım 147 lira aynısı yuh dedim yani:d

evet kesinlikle cok faydalı bir site:31::31:

:1::1: 147 mi .. valla ona o parayı vereceğine tupperware bıçaklarından al daha iyi :34:

evet kesinlikle cok faydalı bir site:31::31:

:1::1: 147 mi .. valla ona o parayı vereceğine tupperware bıçaklarından al daha iyi :34:

Ahanda benim aradığım bir şey çıktı hiç alakasız bir konudan sevindirik oldum:) tupperware bıçaklarla ilgili kullandınız mı memnun kaldınız mı sonuç nedir merak içindeyim. Almakla almamak arasında gidip geliyorum çünkü tupperware sonuçta saklama kabı vs için iddialı bıçak seti için daha bilindik alman malı vs bişey mi almalı insan acabaaa???

Back
X