• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen kalbe saplanan bıcak setını alan ve kullanan varsa yardımcı olsun

seh123

askkokancicekler.blogspot
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2012
2.091
29
88
İstanbul
oncelıkle herkese merhaba bu siteyi uzun zamandır takıp edıyorum ve banada yardımcı olabılcegınızı dusundum kırmızı kalbe saplanan bıcak setının ıyı mı oldugunu kullanıslı mı oldugunu kullanan bırı varsa lutfen soylesın cunku gormedım canlı canlı guvenemıyorum o yuzden yardımlarınızı beklıyorum:)

Son düzenleme:
$369_buyuk_zoom.webp$369_buyuk_zoom.webp$369_buyuk_zoom.webp
ürün bu ekleyebilmişimdir inş

ilk defa gördüm bu ürünü

bende nette gördüm bu bıçak setini ama çok beğendim de fiyatına değer bişey mi değil mi bilmiyorum netten ne aldıysam hüsranla sonuçlandı o yüzden sizlere sormak istedim inş bi alan çıkarda yardımcı olur bana:d teşekkür ederim genede yorumun için :)

ben begenmedım cok basıt duruo..kalıtelı durmuo acıkcası ne kadar:?

90 TL canlı görsem basit durup durmucağını bilicemde farklı olsun istiyorum buda farklı geldi bana ama işte netten güvenemiyorum.standını geçtim bıçaklar nasıl keserr onları öğrenmek istiyorum ilk gördüğümde çok beğendim ama bu gidişle güvenemediğim için almıcam:D

fotoğrafı eklemeden önce kalbe saplanan bıçak seti diyince şaka bıçağı sandım sağlanmış gibi oluyor ya şaka bıçakları :))

90 lira çok bence de buna, markası falan belli mi?

fotoğrafı eklemeden önce kalbe saplanan bıçak seti diyince şaka bıçağı sandım sağlanmış gibi oluyor ya şaka bıçakları :))

90 lira çok bence de buna, markası falan belli mi?

haklısın bencede çok ama gönlüm kaydı markası yok heralde yada bilmiyorum zaten biraz daha yorum gelirsse caycam almaktan:d

almıyorum bende zaten görmediğim şeye o kadar para veremem zaten iyi bişey olsaydı illaki birileri çıkardı ben aldım diye :d

almıyorum bende artık görmediğim şeye o kadar para veremem zaten iyi bişey olsaydı illaki birileri çıkardı ben aldım diye dimi :d

bence de çok sıradan duruyo. netten alınanlardan hüsrana uğrayan kişilerden biri de benim.boşver canım daha şık görünenler var,gözünle görüp öyle al

netten satılan sitede iade etme gibi bi durumun warsa cokta begendıysen getırt begenmezsen ıade edersın.bıcakların kalıtesı önemlı tabıkıde..yanı bana göre metal yada sıyah standlı bıcaklar daha kullkanıslı

BENDE BEĞENMEDİM daha şık birşeyler olabilir birde bıçak kaliteside önemli yani

çok teşekkür ederim herkese öncelikle haklısınız almıyorum.bugun alıcaktım ama vazgeçtim.yanlız iade çok uğraştırıyo kargo masraflarıda kişiden çıkıyo hiç gerek yok en iyisi normal bi bıçak seti alayım ben .aslında şuanda aklımda bıçak seti bile yoktu ama bunu görünce karar verdim almaya yorumlardan sonra düşünmüyorum almayı bigün olurda canlı görürsem bakarım öyle karar veririm teşekkürler tekrar herkese

hazır bulmuşken sizi birşey daha sorayım aklımda kalan king in kırmızı serisini çok beğeniyorum.blender setini katı meyve sıkacağını ve ekmek kızartma makinasını almayı düşünüyorum bu aralar tost makinasınıda korkmazın kırmızı yeni çıkan modelinden alıcam bunlar hakkında da yorum yapabilir misiniz.şunu belirtim kalite önemli tabiki ama beğenmediğim hiçbir ürünü de almam aşırı takıntılıyım bu konuda kingin 4 yıllık garantisi varmış kalitesini bilmediğim için garanti rahatlatıyo içimi bunlara yorumlarınız nelrdir

hazır bulmuşken sizi birşey daha sorayım aklımda kalan king in kırmızı serisini çok beğeniyorum.blender setini katı meyve sıkacağını ve ekmek kızartma makinasını almayı düşünüyorum bu aralar tost makinasınıda korkmazın kırmızı yeni çıkan modelinden alıcam bunlar hakkında da yorum yapabilir misiniz.şunu belirtim kalite önemli tabiki ama beğenmediğim hiçbir ürünü de almam aşırı takıntılıyım bu konuda kingin 4 yıllık garantisi varmış kalitesini bilmediğim için garanti rahatlatıyo içimi bunlara yorumlarınız nelrdir

cnm bende aldım king marka kırmızı blender setini el blenderini kullandım çok güzel fiyatıda gayet uygun bence al derim:16::34:

çok saol buna ihtiyacım vardı fiyatı uygun diye kalitesi kötü olma ihtimali vardı içimi rahatlattın o zaman bu hafta realde indirime giren katı meyve sıkacağını alarak başlıyorum işe:d

Annem king katı meyve sıkacagını aldı biz çok memnunuz ben evime bile götürmeyi düşünüyom bebek olduktan soraa

Back
X