Lutfen kahve falimi yorumlarmisiniz lutfen

kalbindESakli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2012
234
0
$DSCN7852.jpg $DSCN7851.jpg $DSCN7853.jpg $DSCN7850.jpg $DSCN7855.jpg
dilek tuttuktan sonra ortada olusan:
$DSCN7854.jpg

Son düzenleme:
ben fal bakmayı beceremem. ama arada br içime doğar. sana bakmak şu an içimden geldi ama iddialı değilim. bir yere misafirliğe gideceksin, biraz uzak bir mesafe. bir de bir hastalık olabilir ama ciddi birşey değil, rahim ya da yumurtalıkla ilgili olabilir.

iddialı değilim ama topiklere yorum yaptığını gördüm. başkalarına yorum yapıp kendi falına yorum alamayınca insan çok üzülüyor, o yüzden yorum yazmak istedim :)

Uzun bir yol görünüyor, şehir dışı olabilir. Özel bir davet için gidiyorsun sanırım. Gittiğin yol sana iyi gelecek, nasipli bir yol. Fincanında büyük bir e harfi var. Senin için önemli birisi olsa gerek. Hatta bu e harfli kişi bir devenin sırtına binmiş. Bolluk bereket getiriyor sana. Gitmek istediğin başka yollar da var. Vardığın yerde iki mesafe arası özel araçla gidiyorsun. Kısa bir mesafe. Temiz bir yer gibi görünüyor.
Bir akbaba gördüm falında, açığını kollayıp oralardan seni yaralamaya çalışan birileri var. Dikkatli olmalısın. Birkaç tartışma yaşayabilirsin. Canını sıkan durumlara yol açabilir ama kendini üzmene değecek şeyler değil. Hane içinde ihtişamlı bir balık var. Çok kısmetli bir hane. S harfi gördüm haneden biri. Geleceği çok aydınlık görünüyr.
Ortasına bastığın parmak izi de; bir erkek ve bir bayan gördüm arka arkaya durmuşlar. Çok güzel muhabbetleri var. Erkek gözlüklü görünüyor :)

cok tesekkur ederim canim cok iyisin
bende ondan yorum yaptim herkese biliyomusun, konu actim ve kimse yorum yapmayinca insan uzuluyor boynu bukuk bir hal aldim:KK70: dedim baska bekleyenlere yapabildigimce gorebildigimce yorum yapayim sevinirler
sende beni cok sevindirdin Allah razi olsun
bu arada cok temiz kalplisin bence cunki yaptigin yorum bastan asagi bekledigim ve bana cok uyan bir yorum
cok sagol gercekten

cok tesekkur ederim canim cok iyisin
bende ondan yorum yaptim herkese biliyomusun, konu actim ve kimse yorum yapmayinca insan uzuluyor boynu bukuk bir hal aldim:KK70: dedim baska bekleyenlere yapabildigimce gorebildigimce yorum yapayim sevinirler
sende beni cok sevindirdin Allah razi olsun
bu arada cok temiz kalplisin bence cunki yaptigin yorum bastan asagi bekledigim ve bana cok uyan bir yorum
cok sagol gercekten

aynı durumu ben de yaşıyorum o yüzden çok iyi anlıyorum canım seni. bakmayı bilmeyenler neyse de bakabilenler bile kaçıyor kendin topik açtığında. benim topiğe de beklerim fal bakan arkadaşlar var, rica edersen yorum da yaparlar tahminimce :)

X