Merhaba hanımlar,danışmak istediğim etkilendiğim aslında gerçeğini daha yeni kabul edip anlamaya basladığım bir durum.var.Sevdigim insanla Allah'ın izniyle evlenmeyi niyet ediyoruz.Ona karşı olan sevgim öyle derin ki..Bunu ona yansıtamıyorum,gösteremiyorum.Ben bir erkek nasıl sevilir bilmiyorum.Babam olmadı,onun dışında kalan insanlardan hiç sevgi görmedim.Düşünüp durdum bir süre.Belki ailemin diğer üyelerinin sarilip öptükleri bana bunu hissettirmeye çalıştıkları olmuştur diye ümit etmek istedim belki de .Şimdi ise bu yaşımda gizliden gizliye bildiğim ama gerçeğini kabul etmek zorunda kaldığım şey bir erkeği nasıl seveceğini bilemeyişim..Sevgi görmedim ve onlara sevgiyle yaklaşacak bir ortamda yaşayamadım.Simdi kendimi bazı zmaanlar eksik hissediyorum,son zamanlarda bu daha da arttı hayatımdaki insan çok düşünceli bir insan ama isterdim ki onu güzel sevebiliyim hissettiriyim.Çünkü farkındayım ki bir süre sıkıcı hale gelmeye başlıyor iliski.Biraz heyecanlanabileceği,şaşırtıcı güzel bir sekilde ilerlemeyi istiyorum bu konuda yardımınıza çok ihtiyacım var .Farkli şehirlerde yaşıyoruz böyle bir ilişkide olan bir kadın ne yapmalı,nasıl davranmalı ya da nasıl mesajlar atmalı lütfen bana yardımcı olur musunuz?Çok teşekkür ediyorum şimdiden.
Siteyi pek bilmiyorum yeni üye oldum,bu yüzden bazı mesajları birkaç kez yanıtlamış oldum sanırım.Yorum yapan herkese tekrar tesekkür ediyorum
Bir de bir ricam olacaktı evlilikle ilgili ailemden biri sorun çıkarıyor,belki iyiliğin için bu şekilde davranıyordur dersiniz ancak yalnızca kendi istekleri için bana çok kötü davraniyor.Bu konuda da çok sıkıntıdayım, sevdiğim insanla kendi yuvamı kurup bundan sonra huzur bulmak istiyorum.Bizim en kısa zamanda hayırla ve kolaylikla evlilik yolunda adımlar atmamiz için bana dua eder misiniz lütfen
Hepinizden Allah razı olsun.
Siteyi pek bilmiyorum yeni üye oldum,bu yüzden bazı mesajları birkaç kez yanıtlamış oldum sanırım.Yorum yapan herkese tekrar tesekkür ediyorum
Bir de bir ricam olacaktı evlilikle ilgili ailemden biri sorun çıkarıyor,belki iyiliğin için bu şekilde davranıyordur dersiniz ancak yalnızca kendi istekleri için bana çok kötü davraniyor.Bu konuda da çok sıkıntıdayım, sevdiğim insanla kendi yuvamı kurup bundan sonra huzur bulmak istiyorum.Bizim en kısa zamanda hayırla ve kolaylikla evlilik yolunda adımlar atmamiz için bana dua eder misiniz lütfen
Hepinizden Allah razı olsun.
Son düzenleme: