lütfen ikili testime bir bakarmısınız

stesy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2011
70
1
36
İstanbul
merhaba arkadaşlar ikili testimin sonucunu yeni aldım doktorum gayet normal dedi yanlız dikkatimi çeken şey T- hCG biraz yüksek neden yüksek olduğu hakkında bilgisi olan varsa lütfen beni burdan aydınlatabilirmi

test sonucum

SONUÇ MOM

PAPP-A 2.9mıU/mL 1.10
T-hCG 91.7IU/ml 1.31
NT 1.4 0.79

risk değerleri risk oranı sınır değer

down sendromu 1:20000 1:250
yaş 1.890 1:250

şimdiden hepinize teşekkür ederim

trizomi 18/13 1:99000 1:101

her şey normal neden takıldın ki hcg oranına? büyük olasılıkla kızın olacak.

her şey normal neden takıldın ki hcg oranına? büyük olasılıkla kızın olacak.

neden yüksek çıktığını bilmek istedim doktora sormayıda o heyecanla akıl edemedim işallah dediğiniz gibi bieşy yoktur . evet doktorda daha öncesinde kızım olacağını söyledi bunu nasıl anladınız acaba bende öğrenebilirimiyim ayrıca cevapladığınız için çok teşekkür ederim

içinizi ferah tutun, aklınıza kötü şeyler getirmeyin. ense ölçümü vs normalse ötesini boşverin. allah'a emanet o:)
hcg 50 ve altıysa erkek, üstüyse kız bebek diye duymuştum, oradan tahmin ettim.

içinizi ferah tutun, aklınıza kötü şeyler getirmeyin. ense ölçümü vs normalse ötesini boşverin. allah'a emanet o:)
hcg 50 ve altıysa erkek, üstüyse kız bebek diye duymuştum, oradan tahmin ettim.

ay çok teşekkür ederim sayenizde yeni bişey daha öğrendim bunu deniycem arkadaşlarımdada işallh dediğiniz gibi evet içimi ferah tutmalıyım evet herşey normal çok şükür ilginize tekrar teşekkür ederim içimi rahatlattınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…