Lütfen...İç ve dış Basenlerimi nasıl eritebilirim?

asena_seyma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2009
70
0
36
YA ARKADAŞLAR BEN ZAYIFKAYINCA BELDEN FALAN GİDİYOR KALÇADAN DA AMA NE YAPSAMDA BASENLERİMİ ERİTEMEDİM EN SON 71 KİLODAN 62 YE DÜŞTÜM AMA BASENLERİMDEN Bİ DEGİŞİKLİK YOK ARMUT GİBİ OLDUM İİCEEE YA
DALGA KONUSU OLDUM KARDEŞİM ÇOK DALGA GEÇİYOR DAYANAMIYORU ARTIK BAZEN TUTUP KESESİM GELİYO İNANIN ARMUT OLMAK ÇOOK ZORMUŞŞŞ:KK43::KK43::KK43::a015::a015::a015::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ıçerik nedeniyle konunuz”Spor egzersiz “ bölümüne taşınmıştır. Bilginize

Lütfen yazılarınızı küçük harflerle yazınız..Yönetim kararıdır

bende de aynı sorun var.ben pilatesten bayağı bir fayda gördum bu konuda..iç bacaklar en zor çalışan yerler..

bende de aynı sorun var.ben pilatesten bayağı bir fayda gördum bu konuda..iç bacaklar en zor çalışan yerler..

peki pilatesi evde yapmam için ihtiyacım olan şeyler nedir ve ne kadara alabilirim bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirm öğrenci olduğum için ekonomik olmasıda çok önemli çok teşekürler öneriniz için bu arada a.s.

peki pilatesi evde yapmam için ihtiyacım olan şeyler nedir ve ne kadara alabilirim bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirm öğrenci olduğum için ekonomik olmasıda çok önemli çok teşekürler öneriniz için bu arada a.s.

canım sadece plates topu alman yeterli o topun küçük büyük orta boyları var fiyatlar ona göre degişiyor ama çok pahalı degil tabi bi de plates nasıl yapılır ögrenmen lasım hareketleri falan...vereliniortakvereliniortak

ben ebru sallıdan yapıyorum . lastık yerıne kalın opak corap kullanıyorum.artık hafıf gelıyor bana ama baslangıc ıcın corap yeterlı..

X