Lutfen hipotroidi olan yardm etsin

Hiraceylan38

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2018
35
5
6
31
Merhaba bana hasimoto troidi oldugum soyledindi. 5 6 ayda bin kan testi veriyorum ama artk kilo almaya ve yorgun düşmeye basladim. En son testte degerlerim tsh-1.54 Serbest t4-9.03 Serbest t3-3.02 Anti tpo 490 Ilac kullanmalimiyim artk sac dokulmem cok artti

bana da aynisi denmisti ben ankarada profosore gittim o bana hipotiroidi oldugumu dedi benim de sacim asiri dokuluyo elime resmen yarisi geliyo bu yuzden kestirmek zorunda kaldim eger cocuk olsaydiniz doktorumu derdim ama cocuk degilsiniz

Geçmiş olsun. Değerler normal gibi gözüküyor. Ilaç da kullanmıyorsunuz galiba. Ben 7 senedir hipotiroid haşimato hastasiyim. Şu an 150 mg ilaç kullanıyorum. Değerlerimiz aynı. Emin misiniz değerlerinizin bu olduğuna?

Evet eminim doktora gttimde daha degerlerine gore ilaca gerek yok dedi zaten 3 ayda bi kontrol dedi degerler bozulmaya baslayinca ilac baslancakmis benimki 1 sene falan oldu baslayali suan ilacsiz takip ediliyor.

Evet eminim doktora gttimde daha degerlerine gore ilaca gerek yok dedi zaten 3 ayda bi kontrol dedi degerler bozulmaya baslayinca ilac baslancakmis benimki 1 sene falan oldu baslayali suan ilacsiz takip ediliyor.
Tamamen tahrip olmamis troid bezi daha uretebiliyormuş hormon. Ama bana cok kilo aldirdi siz ilaca baslayinca kilo verdinizmi

Normal gibi duruyor zaten. halszilik ve sac dökülmesinin sebebi vitaminsizlik olabilir. D vit, demir ve b12 değerlerine bir baktırın derim.

Normal gibi duruyor zaten. halszilik ve sac dökülmesinin sebebi vitaminsizlik olabilir. D vit, demir ve b12 değerlerine bir baktırın derim.
Aynen belkide olabilir. Doktorda hormonlarin düşmese bile hastalik oldugu andan itibaren etkileyebilir dedi. Yapicak bisey yok yani ilk zamanlarda bi rahatszlk yokdu yeni yeni ortaya cikmaya basladi bakalm hayirlisi sizede cok gecmis olsun

Tamamen tahrip olmamis troid bezi daha uretebiliyormuş hormon. Ama bana cok kilo aldirdi siz ilaca baslayinca kilo verdinizmi
Bir kaç kilo verdim ama sonra vücut alıştı daha da veremedim. Bazen ilacın dozu fazla geliyor o zaman biraz veriyorum ama bu sefer de eklemlerim ağrımaya başlıyor.
Sizinki tahrip olmamış ise hacamat öneririm. Bir de İbrahim saraçoğlu nun dereotu ve yoğurt otu kürünü araştırın. Burada bir arkadaştan tedavi ettiğini okudum..

Aynen belkide olabilir. Doktorda hormonlarin düşmese bile hastalik oldugu andan itibaren etkileyebilir dedi. Yapicak bisey yok yani ilk zamanlarda bi rahatszlk yokdu yeni yeni ortaya cikmaya basladi bakalm hayirlisi sizede cok gecmis olsun
Teşekkür ederim. Ben problemin tiroid kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Size de geçmiş olsun inşallah düzelir.

Benim panik atagim var zaten ilac carpinti yapiyor diye cok duydum hic ilac kullanmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…