lutfen herkes fkrnı yazsınmn

mervesuleyman

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2015
15
0
29
Kızlarr ben 7ay once bebegımıZın basında kıtle olustugu ıcın kurtaj oldum 3aylıken ondam sonrada hıc korunmadık 7ay oldu bebekte ıstıyoruz ama olmadı 7aydır benmde cok moralim bzuluo cnku cok ıstıyorumm acaba rahmımmı toparlanmadı doktora gtım kntrle alltan baktı kadın dogumluk hcbseym yok hersy nrml dedı bole bsey yaasayan yazsın lutfennn

Canim bende 7 ay once dusuk yaptim kurtaja gerek kalmadi. 7 aydir korunmuyoruz ve bebegimiz olmuyor.Doktora gitttim hersey normal sagliksin diyorlar.Nisanda tekrar gidip tedavi asilama falan isticem artik.Saglikliysam neden olmuyor anlamis degilim.

stresten ve psikolojik de olabilir kafaya takınca olmuyor sanırım soğan kürü fln denediniz mi?

denemedım ama bu ayda olmsaa artık bseyler yapmaya baslıcamm cok ıstıyorum cunkuuu hcbı sorun yokken olmamamsıda kafama takılıyo

Canim bende 7 ay once dusuk yaptim kurtaja gerek kalmadi. 7 aydir korunmuyoruz ve bebegimiz olmuyor.Doktora gitttim hersey normal sagliksin diyorlar.Nisanda tekrar gidip tedavi asilama falan isticem artik.Saglikliysam neden olmuyor anlamis degilim.
bende senın gbıyım aynı canımmmbızde 7 aydır korunmuyoruz bakalım bu ay nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…