Lütfen herkes bir kere okuyup bana yardım edebilir mi çok önemli

pitircikkiz

Dalgalan sende şafaklar gibi ey şanlı hilal !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
511
161
Arkadaşlar merhabalar.Zamanında aldığım windowslive.com şeklinde uzantılı mail adresime giremiyorum bir site var ordan giriş yapabiliyorum ama maillerime bakamıyorum.Outlooktan giriş yapmayı denediğimde ise "böyle bir e-posta adresi yoktur lütfen başka e posta adresi deneyin" yazıyor.Bana bu mailime nasıl gireceğim konusunda yardımcı olabilecek ya da en azından birilerine sorabilecek melekler var mı Gerçekten mailime girmem çok önemli sizden ricam anlamıyor olsanızda anlayan birilerine sormanız

Uzun süre girmediysen mail silinmiştir.

yakın zamanda hotmail/outlook falan onların tasarımı değişti belki o yüzden giremediğinizi sanıyorsunuzdur.

outlook dan girince profilimi düzenle cikiyor sag kösede ona tikla

giremiyorum canım malesef böyle hesap yoktur diyor ama windowslive.comun kendi uzantısında giriş yapabiliyorum maillerim hariç
o zaman yönergeleri izle 1 2 gün içerisinde açılması için yapılması gereken işleri yap
ya da g
venlik sorunun varsa donanımhabere sor. net bi yanıt gelir.

yakın zamanda hotmail/outlook falan onların tasarımı değişti belki o yüzden giremediğinizi sanıyorsunuzdur.
açıkçası hotmail uzantılı olana giriş yapabiliyorum ama windowslive uzantılı olana giriş yapamıyorum facebookla alakalı bir durumum var o mailde onu almam gerekiyor kesinlikle

o zaman yönergeleri izle 1 2 gün içerisinde açılması için yapılması gereken işleri yap
ya da g
venlik sorunun varsa donanımhabere sor. net bi yanıt gelir.
mail attım şimdilik bakalım cevap gelmezse bir yolunu bulmam lazım donanım habere baktım konuyla ilgili onlarda bir şey bulamamışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…