• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen hemen okuyun ertesi gün hapı kanaması mı adet kanamasımı :(

perican11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2014
31
0
86
İzmir
öncelıkle merhabalar ben ayın 4ünde riskli bi iliski yasadim nisanlim icime bosaldı ertesi gün Ella ertesi gün hapı aldık hapı ictim kan tahlılı yaptırdık bır ıkı gun sonra negatif cikti. telefonumda adet cizelgesi tutuyorum bugün adet olmam gerekıyodu oldumda ama simsiyah kan geliyo adet kanı gibi degil doktor ultrasonda baktıgında kistinde var demişti bu şimdi neyin kanaması adet kanımı kistten dolayımı ertesi gün hapından dolayı mı ay cıldırıcam bazıları ertesi gün hapı yapar adet olursun sonra gecikir diyolar ama cizelgemde tamda bugün görünüyo we gögsümde aci da var adet olcagm zmn olur genelde. bide gebelık kesin olarak yoktur diymi??

Gebeligin olacagini sanmiyorum.
Ertesi gunu hapindan dolayi kanamaniz farklidir... korkmayin..

öncelıkle merhabalar ben ayın 4ünde riskli bi iliski yasadim nisanlim icime bosaldı ertesi gün Ella ertesi gün hapı aldık hapı ictim kan tahlılı yaptırdık bır ıkı gun sonra negatif cikti. telefonumda adet cizelgesi tutuyorum bugün adet olmam gerekıyodu oldumda ama simsiyah kan geliyo adet kanı gibi degil doktor ultrasonda baktıgında kistinde var demişti bu şimdi neyin kanaması adet kanımı kistten dolayımı ertesi gün hapından dolayı mı ay cıldırıcam bazıları ertesi gün hapı yapar adet olursun sonra gecikir diyolar ama cizelgemde tamda bugün görünüyo we gögsümde aci da var adet olcagm zmn olur genelde. bide gebelık kesin olarak yoktur diymi??
Bence yerleşme kanaması olabilir. İnşl hamilesindir çok güzel bi duygu tavsiye ederim gidip bikaç tane test al hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz

Bence haptandir. Daha once kist vardi bende kistin degisik bi kanama yaptiini hic gormedim.ertesi gun haplari genelde ara kanamaya sebep oluyomus. 1 sene once kullandigimda ara kanamam olmustu. Bundan 11 gun once ella kullandim.4-5 gun sonra falan adet olmam lazim..ben de bekliyorum canim bakalim ne olucak.ama bu sefer ara kanamam falan olmadi sadece bu aralar goguslerim dolgunlasti kasiklarima ve karnima adet sancisi gibi agrii giriyor yaklasik 5 gundur falan.ben de acaba hamile miyim diye kafayi yemekteyimmm

Bir de kan tahlilleri iliskiden 1 hafta 10 gun sonra falan anca sonuc verir diyor herkes. Yani kan testini cok erken yapmissin.ayrica bu haplara cok guvenme.seni korkutmak istemem ama burada okumustum kac kisi ilk saat icmelerine ragmen hamile kalmislar.bu arada hapi ictikten sonraki gunlerde hic yan etki veya degisiklik oldu mu canim?

Back