Bir sey daha eklemek istedim ben gozalti icin estetik cerrah yada okuloplasti cerrahi arasinda kaldim okuloplasti cerrahlari sadace goz amleuyatlarini yapan uzmanlar istrrseniz dr umit beden yada dr akin banaz ile gorusebilirsiniz.tam kararimi vermedim ama sanirm okuloplasti cerrahina uaptiracagim ama isim konusynda ikisi arasinda kaldim bende en zoru doktor secmek iyi cerrahi bulmak.
Ha tamam eger yanaklarada mudahaleyi dusunuyorsan tabiki estetik cerrah olmali ben kismet olursa kasim gibi dusunuyorum.yuzumde yah dolgusu var zaten yuzumu beni mahfeden o oldu.o biraz daha erisin sarkma icin macs lift vd gozalti dusunuyorum ercan beyle gorusucem yakin zamanda ona gore karar vericem bir kac doktor gezmak karar vermek lazim.iyilesme sureci maaalesef cok uzun o nedenle cesaret toplamak lazim brn cok korkuyorum hala.
Kızlar bu ameliyatı Vladimir Putin de olmuş, bakın sizce nasıl? Ben de düşünüyorum, ama korkuyorum.
http://beautyeditor.ca/2014/02/21/vladimir-putin-before-and-after/
bence gözleri küçülmüş, eskiden göz altında torbaları varmış ama gözlerinin bakışları daha güzelmiş. torbaları aldırınca yandan da kaz ayakları çıkmış. bana öyle geldi. Ama dikiş izi gözükmüyor
Ben gozalti torbalarimi aldirdimm cnmSiz göz torbaları aldirdınız mı
Merhaba canım gözaltılarında ameliyat sonrası dikiş izi kaldı mıBen gozalti torbalarimi aldirdimm cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?