• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Lutfen gozalti torbasi ameliyati olanlar yardim edin

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

4mevsim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2007
178
74
38
Merhaba 44 yasindayim, gozaltimda torbalar var ve doktor konusunda cok kararsizim aklimda olan isimler Ata Atabey, Ufuk Bilkay,Ozcan Gurhan,Cemil Tugay,Cuney Ozek. Bu doktorlara gozalti ameliyati yaptiran var mi? Ne olur bana bu hususta basarili bir hekim ismi verin. Cok tesekkur ederim.

secenekleri, iki ye dusurdum, yurtdisinda yasiyorum ve yuz estetigi konusunda en basarili hekim tavsiyesi istiyorum. Cuneyt bey ile telefonda konustum, gayet insancil neseli ve pozitif bir insan gibi hissettim.
Ufuk bey e mail yolladim maalesef telefonda konusamadim cunku telefonlarina sekreteri bakiyor, cok kisa cumleler ile cevap yaziyor. Sanirim tercihim Cuneyt Ozek ten yana olacak, profillerini inceledigimde Cuneyt Ozek'in mikrocerrahi konusunda da uzman oldugunu okudum, mikrocerrahi gercekten cok ince ayrintilarla ilgili bir ameliyat oldugu icin de tercihim Cuneyt bey den yana olacak sanirim.
Bana Gozalti torbasi ameliyat olan arkadaslarin onerilerini bekliyorum.

Merhaba bende aylardir alt goz kapagi ve yuz germe icin doktor arastiriyorum.bahsettiginiz isimlerin hicbirini daha once duymadim.size tavsiyem tugrul turanla ve ercan karacaogluyla gorusmeniz olur birde naci celik.kime ameliyat olursaniz olun kafanizdaki tum sorulari sorun ve ameliyat olmus hasta resimlerini isteyin.gecmis olsun

Bir sey daha eklemek istedim ben gozalti icin estetik cerrah yada okuloplasti cerrahi arasinda kaldim okuloplasti cerrahlari sadace goz amleuyatlarini yapan uzmanlar istrrseniz dr umit beden yada dr akin banaz ile gorusebilirsiniz.tam kararimi vermedim ama sanirm okuloplasti cerrahina uaptiracagim ama isim konusynda ikisi arasinda kaldim bende en zoru doktor secmek iyi cerrahi bulmak.

Bir sey daha eklemek istedim ben gozalti icin estetik cerrah yada okuloplasti cerrahi arasinda kaldim okuloplasti cerrahlari sadace goz amleuyatlarini yapan uzmanlar istrrseniz dr umit beden yada dr akin banaz ile gorusebilirsiniz.tam kararimi vermedim ama sanirm okuloplasti cerrahina uaptiracagim ama isim konusynda ikisi arasinda kaldim bende en zoru doktor secmek iyi cerrahi bulmak.

bende sizinle ayni durumdayim, burada lamia34 diye biri var Erhan Eryilmaz a ameliyat olmus ve cok guzel olmus resimleri gordum cok begendim. Ufuk Bilkay i cok ovuyorlar ama Akin Banaz in adini da cok duydum, ben gozalti torbalarimi aldirirken yanaklarimida biraz yukari kaldirtmak istiyorum ama bilmiyorum, bir kac yerde okudum gozdoktorlari daha emniyetli yapiyorlarmis bu ameliyati ama estetik cerrahlari da tum yuzu dusunerek yapiyormus:( sen ne zaman ameliyat olmayi dusunuyorsun? off en zoru doktor secmekmis..nasip ise ben 6 hafta sonra ameliyat olacagim ama kime henuz bilemiyorum?

Ha tamam eger yanaklarada mudahaleyi dusunuyorsan tabiki estetik cerrah olmali ben kismet olursa kasim gibi dusunuyorum.yuzumde yah dolgusu var zaten yuzumu beni mahfeden o oldu.o biraz daha erisin sarkma icin macs lift vd gozalti dusunuyorum ercan beyle gorusucem yakin zamanda ona gore karar vericem bir kac doktor gezmak karar vermek lazim.iyilesme sureci maaalesef cok uzun o nedenle cesaret toplamak lazim brn cok korkuyorum hala.

Ha tamam eger yanaklarada mudahaleyi dusunuyorsan tabiki estetik cerrah olmali ben kismet olursa kasim gibi dusunuyorum.yuzumde yah dolgusu var zaten yuzumu beni mahfeden o oldu.o biraz daha erisin sarkma icin macs lift vd gozalti dusunuyorum ercan beyle gorusucem yakin zamanda ona gore karar vericem bir kac doktor gezmak karar vermek lazim.iyilesme sureci maaalesef cok uzun o nedenle cesaret toplamak lazim brn cok korkuyorum hala.

Canim bana kendi yagimdan koymak istiyorlar ama okuduklarimdan sonra korktum o yuzden yuzumu gerdieyim daha iyi diye dusunuyorum. mran ileri, erhan eryilmaz ve atay atabey dunyaca meshur iscar ramirez in yaninda calismislar

bence gözleri küçülmüş, eskiden göz altında torbaları varmış ama gözlerinin bakışları daha güzelmiş. torbaları aldırınca yandan da kaz ayakları çıkmış. bana öyle geldi. Ama dikiş izi gözükmüyor

Son düzenleme:
bence gözleri küçülmüş, eskiden göz altında torbaları varmış ama gözlerinin bakışları daha güzelmiş. torbaları aldırınca yandan da kaz ayakları çıkmış. bana öyle geldi. Ama dikiş izi gözükmüyor

Gozalti falan degil yuzune gozalatina kadar dolgu yapilmis gozler ondan kuculmus.ve tum ifade gitmis.bende ayni korkunc seyi yasadigim cn biliyorum.dolgu kadar yuzu mahfeden bisey yok benim gozlatimda yanlarimda hic kirisik yokken simdi oarralar dolu oldugu icin yuzum kiris kiris oldu .hayatimdaki en biyuk pismanligim su yag dolgusunu yaptirmak oldu alti oldu ama ben hala su yahlardan kurtulmadim yuzum adagi sarkti 37 yasinda germe yaptircamki ben bu islemi yaptirmadan once otuz gosterirdim en fazla simdi 40 gosteriyorum yani bana 10 yila mal oldu:(((

Merhaba,

Mesajlarin uzerinden hayli zaman gecmis ama yaptiran oldu mu ve memnin musunuz?
Cok yakinda ben de dusunuyirim. 1 goz hastanesi ile gorustum ama yaptiranlardan fikir almak istiyorum.

Back