- 24 Kasım 2024
- 81
- 18
- 27
-
- Konu Sahibi cemre kaya
Foto acılmıo cnmUltrason muayenesine ayın 2 sinde gitmiştim ilk kez (devlet hastanesiydi) ve bebegi gormediklerini sadece keseyi gördüklerini kesenin de yeni olduğunu söylediler. 7 10 gün sonra tekrar gel bebegin oluşumuna ve kalp atisina bakalim dediler. Sizce ne zaman gitmeliyim ? Üzerinden 8 gün gecti gittiğim günün
Foto acılmıo cnm
Teşekkür ederim sizde de mi bu şekilde oldu ve kese görüntüsüne baktınız mıben 10 gün sonra gitmistim ve bebeği ve kalp atısını görmüstük. siz de ne kadar beklerseniz o kadar iyi
İlk gittiğimde sadece kese göründü başka birsey yoktu cok korkuyorum suan bos gebelik diye5+2 de normal bi goruntu
Yolk olusmustur kalp atisida vardir muhtemelen suan
Bu hafta mı randevu alsam haftaya mı bilemiyorum5+2 de normal bi goruntu
Yolk olusmustur kalp atisida vardir muhtemelen suan
görüntü görünmüyor ama evet ben de ilk muayenede sadece kese görünmüstü. bebeği görememiştik. kesenin boyutu da 1.24 cmydi. 5+3 haftalıktı. son regl günümle uyumluydu kesenin boyutu. siz de sıkıntı yapmayın.Teşekkür ederim sizde de mi bu şekilde oldu ve kese görüntüsüne baktınız mı
Bu hafta 7.haftaya mi girdi canim yoksa c.tesi falan mi 7.haftaya girmis olacakBu hafta mı randevu alsam haftaya mı bilemiyorum
CumartesiBu hafta 7.haftaya mi girdi canim yoksa c.tesi falan mi 7.haftaya girmis olacak
görüntü görünmüyor ama evet ben de ilk muayenede sadece kese görünmüstü. bebeği görememiştik. kesenin boyutu da 1.24 cmydi. 5+3 haftalıktı. son regl günümle uyumluydu kesenin boyutu. siz de sıkıntı yapmayın.
Cuma da gidebilirsin p.tesi deCumartesi
1 haftadır 3 gun üst üste aynı yerden kan alındı bu hafta dinlen dedi doktorCuma da gidebilirsin p.tesi de
Kalp atisi duyulana kadar beta bakar doktorlar ama bakmadilar mi sen de
İnşallah darısı bana5 ya da 6.haftada keseyi görmüştüm 2 hafta sonra gel kalp atışına bakalım dediler o şekilde 8. Hafta gidip kalp atışını duyduk
Ben hiç anlamıyorum bu ultrason işlerinden ya fotoğrafı ekliyim buraya. Devlete gitmiştimİnşallah darısı banakeseniiz bu kadar küçük muydu sizin
Bebek görünmüş müydü bu kesedeBen hiç anlamıyorum bu ultrason işlerinden ya fotoğrafı ekliyim buraya. Devlete gitmiştim