LÜTFEN GEBELİK KANAMA

merlin2911

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2024
40
20
30
İyi akşamlar 8 haftalık gebeyim sabah hafif böyle pembe kanamam oldu doktora gittik hemen kesede kanama ve kalp atışında problem yok prograstan fitil ve iğne verdi ipne olduktan sonra bi anda kanamam oldu başına gelen varmı lütfen :KK43:

Gecmis olsun. 14. Haftadayim ben.
Ilk kanama 6.haftamda oldu baya kirmiziydi. Progestan fitil ve igne kullanmama ragmen. Hemen doktora gittik. Bebek iyiydi. Kanamanin sebebi anlasilamadi. Kan sulandiricilardan olabilir dediler
Derken 9. Haftamda kahverengi kanamalar oldu çamur gibi. Bi gece hastanede yattim. Ciktim 10.haftada pihtili kanamam oldu. Yine hastaneye gittim o zaman cok ufak bi kanama alani var dediler bebek iyiydi. Bir kac gun hastanede kaldim. O sira yapilan muayenelerde miyom olusmus dediler. Simdilerde iyiyiz cok şükür. Kanamalarina agri eşlik etmiyorsa panik olma lutfen.
Biliyorum insan cok korkuyor ama sakin kalmakya calis ve hemen hastaneye git. Kanamalari gormezden gelemeyiz ama her kanamada bebegi kaybettigimiz anlamina gelmiyor. Cok saglikli bir gebelik dilerim.

Çok teşekkür ederim benim şuan sadece peçeteye gelen pembe kırmızı kanamam var lekenme aslında daha çok bazen damla bazen yogun bu sabah bı tık daha azdı gün içinde bakıcam tekrar doktora gidicem korkuyorum herhangi bir ağrım yok şükürler olsun Ama bebegımı kaybetmek istemiyorum:KK43:

Gecmis olsun. 14. Haftadayim ben.
Ilk kanama 6.haftamda oldu baya kirmiziydi. Progestan fitil ve igne kullanmama ragmen. Hemen doktora gittik. Bebek iyiydi. Kanamanin sebebi anlasilamadi. Kan sulandiricilardan olabilir dediler
Derken 9. Haftamda kahverengi kanamalar oldu çamur gibi. Bi gece hastanede yattim. Ciktim 10.haftada pihtili kanamam oldu. Yine hastaneye gittim o zaman cok ufak bi kanama alani var dediler bebek iyiydi. Bir kac gun hastanede kaldim. O sira yapilan muayenelerde miyom olusmus dediler. Simdilerde iyiyiz cok şükür. Kanamalarina agri eşlik etmiyorsa panik olma lutfen.
Biliyorum insan cok korkuyor ama sakin kalmakya calis ve hemen hastaneye git. Kanamalari gormezden gelemeyiz ama her kanamada bebegi kaybettigimiz anlamina gelmiyor. Cok saglikli bir gebelik dilerim.
Acaba hastaneye yatış nasıl oluyor ne durumda?

Çok teşekkür ederim benim şuan sadece peçeteye gelen pembe kırmızı kanamam var lekenme aslında daha çok bazen damla bazen yogun bu sabah bı tık daha azdı gün içinde bakıcam tekrar doktora gidicem korkuyorum herhangi bir ağrım yok şükürler olsun Ama bebegımı kaybetmek istemiyorum:KK43:
Bence hic bekleme git hastaneye. Yeniden baksinlar. Icin rahat etsin. Stres daha cok zarar verir. Bebek yerlesirken ve büyürken kanatir diyordu bir doktor.

Hastaneye kanama olunca yatiriyorlar hemen.

Doktor ameliyatta şuan saat 2 de tekrar gidicem hafif yürüdüm hemen kanamam oldu mınnacık ama cok kücük pıhtı gibi olmuş ama acık renk korkuyorum bakıcam Allahım inş Nasip eder kucağımıza almayı:KK43: çok üzgünüm gerçekten

Doktor ameliyatta şuan saat 2 de tekrar gidicem hafif yürüdüm hemen kanamam oldu mınnacık ama cok kücük pıhtı gibi olmuş ama acık renk korkuyorum bakıcam Allahım inş Nasip eder kucağımıza almayı:KK43: çok üzgünüm gerçekten
Bence sürekli doktora gitme benim dört gün önce birden pihtili kanama geldi hemen hastaneye gittik iğne ilaç serumlarla kahverengiye döndü kalbide atıyordu bebeğin kanama alanı var bol su iç yemek ve tuvalet disinda kalkma yurursen kanama yine gelir dedi iki gün kaldıktan sonra eve geçtik tam geçecek gibiydi gece 5 de yine çokça kanam geldi uykumdan uyandım hemen doktora gitmedim ignemi vurdum hapimi attım sabaha kadar kontrol ettim giderek azaldı gündüz de evimizin yanındaki başka doktora gittim orda kalp atışını duyduk onla eve geldim bir gün sonra kabız olmuştum biraz ikininca kan geldi ama kıpkırmızı değildi ağrı yoksa veya hafif lekeler varsa doktora ikide bir gitme bence yürümek arabada gitmenin de zararı olabilir yat sadece ayaklarının altına iki yastık köy bol bol su iç ağrı olmadigi sürece insaAllah birşey olmaz.

Amin inşallah tam dediğiniz gibi hiç ağrım sızım yok şükürler olsun ama korkuyorum çok ben psikolojik olarak maalesef ama şuna inanıyorum Rabbim eğer yicek su verdiyse zaten tutunur inşAllah:KK43:

X