Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin kac çıkmıştı prolaktin ve gebeliğin oldu muCanım benim de süt hormonum yüksek çıkmıştı ama bir ayda normale dönmüyo diye biliyorum bir de kullandığımız ilaçlar vücudu etkiliyo ve adet gecikiyo tabi nasip ilk ay hamile kalınmaz diye bişey yok sen yine de testini yap bence kararsızlıktan iyidir
Ya benimde triodim 3.9 çıktı ilaç kullanıyorum gebeliğe engel değil dedi doktorBenim 66 küsür bişey çıkmıştı hamile kalamadım hala benim tiroidlerimde sıkıntı varmış o yükseltiyomuş prolaktini. Tiroid için ilaç almaya başladım üç ay olmak üzere kontrole gittiğimde prolaktini de ölçtürcem. Bu değerleri bilmeden önce düşük yaşadım ama
Bayadır biliyorum 2 ay ilaç kullandım bıraktım şimdi tekrar başladım canımTiroide müdahale edilmezse yani ilaç kullanılmazsa engel olabiliyomuş senin de yeni farkedildiyse o yüzden gebe kalmada zorlanmış olabilirsin
İnşallah en hayırlı zamanda gebe kalırsın sağlıklı bebeklerin olur canımBayadır biliyorum 2 ay ilaç kullandım bıraktım şimdi tekrar başladım canım
Amin inşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin icinde de banaİnşallah en hayırlı zamanda gebe kalırsın sağlıklı bebeklerin olur canım
Senin troid kaç çıkıyor canımİnşallah en hayırlı zamanda gebe kalırsın sağlıklı bebeklerin olur canım
Benimki dengesiz bi yükseliyo bi düşüyo en son 4 civarıydı sanırımSenin troid kaç çıkıyor canım
Dr sana neden dolayı hamile kalamadığın hakkında bilgi verdi miBenimki dengesiz bi yükseliyo bi düşüyo en son 4 civarıydı sanırım
Aynen öyle inşallah en kısa zamanda rabbim evlatlar nasip etsin sanadaNasip ya bi tane kimyasal gebelik bi tane düşüğüm oldu gebe kalabiliyorum demek ki ama nasip olmuyo üç ayrı doktor muayene etti bi sıkıntı yok dedi normal herşey tiroid etkileyebilirmiş ama artık ilacını da kullanıyorum eşim de gitti doktora onda da herşey normal zamanı var demek ki ben tedavimi oluyorum vitaminlerimi alıyorum gerisi nasip sana bişey dediler mi
AminAynen öyle inşallah en kısa zamanda rabbim evlatlar nasip etsin sanada