• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne Grupları Lütfen 🙏 yardımcı olun kızlar 😔

tuana ayy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2025
21
0
1
24
Arkadaşlar merhaba ben cok umutluyum ve heyecanlıyım anlayan bır arkadaşım yanıtlayabilir mi ne demek bu adetım 4 gün gecıktı ve ben hamıle gibi hissediyorum 37 günde bir adet olan bırıyım ve ille defa bu kadar gecıktı kan verdim böyle çıktı e demek acaba lıtfeeen yardımcı olun güzel şeyler diliyorum 😔😔 cok umutlandım cok eczanede bı ablaya sordum evet hamılesın 100 de 100 dedı umutlandım cok lütfen yorumlara gelir misiniz 😔
A401BF85-D1AD-4E17-86F9-2BD6325C733E.jpeg

Arkadaşlar merhaba ben cok umutluyum ve heyecanlıyım anlayan bır arkadaşım yanıtlayabilir mi ne demek bu adetım 4 gün gecıktı ve ben hamıle gibi hissediyorum 37 günde bir adet olan bırıyım ve ille defa bu kadar gecıktı kan verdim böyle çıktı e demek acaba lıtfeeen yardımcı olun güzel şeyler diliyorum 😔😔 cok umutlandım cok eczanede bı ablaya sordum evet hamılesın 100 de 100 dedı umutlandım cok lütfen yorumlara gelir misiniz 😔Eki Görüntüle 3546069
Umarım tez zamanda sağlıklı bir bebeğiniz olur fakat maalesef hu test negatif

Back