lütfen fikrinize çok ihtiyacım var:(

sence bana karşı bişeyi varmı :))
Bence var cunku bi insan bu ozelini ancak cok samimi dostuyla paylasir eee dost olmadiginz kesin i zaman geriye bi tek sey kaliyo senden hoslaniyo ve bastan bu bu bu diye herseyini anlattmis ortaya koymus valla nisanlisiyka arasi para yuzundeb bitmis senn icib ne kadr onemli bilmiyirum ama benim dugunum ilmadi daha digrusu esimin maddi durunu elvermiyo diye yaptirnadin ama yinede mutluyuz sukur suanda calisiyo herseyi kendimiz yapiyiz eger araniz da bi iliski baslarsa sende ona sole siz mutlu olduktan sonra ufk tefek seyleri. Lafi olmaz bence o bu gbi kobulardanda kirkuyo

söyledim zaten eğer sinirli oluşun beni etkileyecekse benden çıkarcaksan hiç çekemem ama orta yol bulurum diğer türlü. diğer mevzularda konuşulur anlaşılır dedim
Yani olc bic art iste sonucta bi insanda. Allah korkusu varsa sinir yoksa saygi varsa bide kibir yoks o insan mukemmele yakindir:)

dün gece bana mesaj atmış bende yazdım filan bana dediki sen bana aşıksın. bende ne alaka filan neyse konuşmayalım dedim sen önce kendine bi bak dedim oda bana ben değilim dedi.bende kızdım cevap vermedim.bu sürekli yazıyo bana cevap ver tamam kızma lütfen filan yazdı durdu.neyse sonra cevap verdim tamam kapat diye.oda bana ne kızıyosun belki bende sana aşığım ne biliyosun dedi bende olma dedim. oda bana deneyelimmi dedi ama çok utandım öyle kaldı bugünde gündüz hiçbişey yazmadı
yani bilemedim. Nazlıdeniz'in dediği gibi çok laubali bir konuşma şekli olmuş gerçekten. Bence zamana bırakın. Deneyip 2-3 ay çıkıp dedikodu ortamı yaratıp işyerinde sıkıntı yaşamayın derim. Benim işimdeki bir arkadaşım böyle bir ilişki yaşadı ve sonrasında adam yaşadıkları özel şeylere kadar herkese anlattı. Dedikodu yaptı kız işten ayrıldı ve önü açıktı. Sevilen biriydi. Ama ne yazıkki böyle şeyler önemli.

yani bilemedim. Nazlıdeniz'in dediği gibi çok laubali bir konuşma şekli olmuş gerçekten. Bence zamana bırakın. Deneyip 2-3 ay çıkıp dedikodu ortamı yaratıp işyerinde sıkıntı yaşamayın derim. Benim işimdeki bir arkadaşım böyle bir ilişki yaşadı ve sonrasında adam yaşadıkları özel şeylere kadar herkese anlattı. Dedikodu yaptı kız işten ayrıldı ve önü açıktı. Sevilen biriydi. Ama ne yazıkki böyle şeyler önemli.
ya zaten geceden beri sesi çıkmadı muhtemelen pişman olmuştur dediklerine. akşamda buraya gelmesi gerekiyo eğer gelmezse yada bana bişey demezse zaten dediğim gibi ümit vermemek için kendini geri çekiyodur. diyecek bişeyde bulamıyorum zaten ben.bi yanım tanımaktan yana çünkü zaten yaşımızı başımızıda aldık artık ciddi bişeyler bende istiyorum ama nasıl bi yol izleyeceğim bende bilmiyorum

ya zaten geceden beri sesi çıkmadı muhtemelen pişman olmuştur dediklerine. akşamda buraya gelmesi gerekiyo eğer gelmezse yada bana bişey demezse zaten dediğim gibi ümit vermemek için kendini geri çekiyodur. diyecek bişeyde bulamıyorum zaten ben.bi yanım tanımaktan yana çünkü zaten yaşımızı başımızıda aldık artık ciddi bişeyler bende istiyorum ama nasıl bi yol izleyeceğim bende bilmiyorum
kaç yaşındasınız? Belki de sizden dolayı emin olamıyor? alkollü falan mıydı aksam acaba?

X