lütfen fikrinize çok ihtiyacım var:(

bende şöyle bişey düşünmüştüm. ben gidişine bıraktım ama adam birini bulur filan üzülürüm çok. dedimki bu bana bi daha yemeğe gidelim filan derse açık açık konuşayım. bak sen bana böyle davranıyosun ama ben bakarsın seni severim filan sonra çok üzülürüm. o yüzden fazla görüşmeyelim diyeyim olurmuu
Sakın böyle bir saçmalık yapma.Ne alaka.Nedir bu acelen.Hemen olayı sevgili evlilik boyutuna taşımak neden.Adam sana açılmamış,tanımaya çalışıyor.Yok seni severim üzülürüm......Sen şimdiden al iplerimi eline diyorsun.Başkasını bulursa da bulsun.Öyle hemen hazırda birini buluıp gidecekse gitsin.Kimse bulunmaz hint kumaşı değil.Kimseyi de aman elimden kaçırırım korkusu taşıma.Ağır ol.Kendi kıymetini kendin bil.O seni etkilemeye çalışsın.Elinden kaçırmamaya çalışsın.

Aynı işyerinde olduğunuz için ve arada sizin de tanıdığınız referans insanlar olduğu için bence temkinli yaklaşmalısınız. Eğer ciddi birşey olmazsa aranızda o iştende ayrılmanız gerekebilir. İş yeri ilişkisinin normal ilişkiye göre daha ciddi başlayıp ilerlemesi ve hızla evlilikle sonuçlanması gerektiğini yoksa dedikodu nedeniyle kariyeri olumsuz etkileyeceğini düşünüyorum.Mesafeli yaklaşın. Bırakın o size açılsın siz iş arkadaşlığı limitini aşmayın. Gerçekten sizden hoşlanıyorsa elbet size açılacaktır.

katı kuralları varmışş... yarın bir gün iş ciddiye bindi mi, kabullenemediğin katı kurallarına tepki verdiğinde,,ya bu deveyi güdecen, ya bu diyardan gidicen derse ne yapıcan o zaman..sende beni beğenen isteyen bu halimle isteyecek beni değiştirmeye çalışan erkeğin şansı yok de. tepkisine bak. bakarsın yumuşuyormuş ,,ay ne gülerim :KK45:

Sakın böyle bir saçmalık yapma.Ne alaka.Nedir bu acelen.Hemen olayı sevgili evlilik boyutuna taşımak neden.Adam sana açılmamış,tanımaya çalışıyor.Yok seni severim üzülürüm......Sen şimdiden al iplerimi eline diyorsun.Başkasını bulursa da bulsun.Öyle hemen hazırda birini buluıp gidecekse gitsin.Kimse bulunmaz hint kumaşı değil.Kimseyi de aman elimden kaçırırım korkusu taşıma.Ağır ol.Kendi kıymetini kendin bil.O seni etkilemeye çalışsın.Elinden kaçırmamaya çalışsın.
dün gece bana mesaj atmış bende yazdım filan bana dediki sen bana aşıksın. bende ne alaka filan neyse konuşmayalım dedim sen önce kendine bi bak dedim oda bana ben değilim dedi.bende kızdım cevap vermedim.bu sürekli yazıyo bana cevap ver tamam kızma lütfen filan yazdı durdu.neyse sonra cevap verdim tamam kapat diye.oda bana ne kızıyosun belki bende sana aşığım ne biliyosun dedi bende olma dedim. oda bana deneyelimmi dedi ama çok utandım öyle kaldı bugünde gündüz hiçbişey yazmadı

Aynı işyerinde olduğunuz için ve arada sizin de tanıdığınız referans insanlar olduğu için bence temkinli yaklaşmalısınız. Eğer ciddi birşey olmazsa aranızda o iştende ayrılmanız gerekebilir. İş yeri ilişkisinin normal ilişkiye göre daha ciddi başlayıp ilerlemesi ve hızla evlilikle sonuçlanması gerektiğini yoksa dedikodu nedeniyle kariyeri olumsuz etkileyeceğini düşünüyorum.Mesafeli yaklaşın. Bırakın o size açılsın siz iş arkadaşlığı limitini aşmayın. Gerçekten sizden hoşlanıyorsa elbet size açılacaktır.

açıldı dün gece nazlıdenize yazdım okursan fikir verirsen çok sevinirim cnm

dün gece bana mesaj atmış bende yazdım filan bana dediki sen bana aşıksın. bende ne alaka filan neyse konuşmayalım dedim sen önce kendine bi bak dedim oda bana ben değilim dedi.bende kızdım cevap vermedim.bu sürekli yazıyo bana cevap ver tamam kızma lütfen filan yazdı durdu.neyse sonra cevap verdim tamam kapat diye.oda bana ne kızıyosun belki bende sana aşığım ne biliyosun dedi bende olma dedim. oda bana deneyelimmi dedi ama çok utandım öyle kaldı bugünde gündüz hiçbişey yazmadı
Yaklaşım şekli böyle demek ki.Tersleme ama adım da atma.Bırak ne yapıyorsa önce kendi yapsın.

katı kuralları varmışş... yarın bir gün iş ciddiye bindi mi, kabullenemediğin katı kurallarına tepki verdiğinde,,ya bu deveyi güdecen, ya bu diyardan gidicen derse ne yapıcan o zaman..sende beni beğenen isteyen bu halimle isteyecek beni değiştirmeye çalışan erkeğin şansı yok de. tepkisine bak. bakarsın yumuşuyormuş ,,ay ne gülerim :KK45:

:))

Yaklaşım şekli böyle demek ki.Tersleme ama adım da atma.Bırak ne yapıyorsa önce kendi yapsın.

ya bana dün sürekli çok belli ediyosun aşık oluyosun farkında değilsin ama çok belli deyip durdu. ben ona soruyorum üstü kapalı konuşuyo sonra bak ben bildiğin deliyim benimle hayat zor filan dedi

sonrada şunu şunu yapmana kızarım ailemle alt üst oturcan düğün vs hepsini anlattı.çok sinirliyim ama kısa zamanda geçer filan bunları anlattı

ya bana dün sürekli çok belli ediyosun aşık oluyosun farkında değilsin ama çok belli deyip durdu. ben ona soruyorum üstü kapalı konuşuyo sonra bak ben bildiğin deliyim benimle hayat zor filan dedi
Bak tatlım,aklı başında bir erkek kalkıp karşısındaki kıza aşıksın çok belli ediyorsun gibi saçma cümleler kurmaz.Bu tür laubali konuşmalar yapıyorsa bu senden bu yüzü aldığını gösterir.Bırak Allah aşkına ya..Adam gibi tanışmak birliktelik yaşamak istiyorsa gelir efendi efendi açılır.Önce senin nabzını yokluyor ona göre davranıyor.

sonrada şunu şunu yapmana kızarım ailemle alt üst oturcan düğün vs hepsini anlattı.çok sinirliyim ama kısa zamanda geçer filan bunları anlattı
Bu ne demek yaaa.Kneidne biraz saygın varsa,kes bu ilişkimsi şeyi.Başlamadan bitir.Daha bir birliktelik yaşanmamış.Daha birbirinize uyuyor musunuz uymuyor musunuz belli değil,sana şartlarını söylüyor.Bırak gitsin.Yüz verme.

Fazla otoriter ve egosu şişkin. Bence böyle biriyle hayat zor. Daha yeni açmış duygularını, hatta önce sizin duygularınızı ortaya koymuş. Sonra evlilik altlı üstlü oturma konularına kadar ültimatom vermiş. Bilmem ki ben yapamazdım böyle biriyle. Siz de fazla kendinizi kaptırmayın. Hayat size uygun başka insanları da çıkarır karşınıza.

evet işte gece bana mesaj yazması filan dimi ama.. bide yemeğe gittiğimizde istediğini al bak hoşuna giden bişey varsa paramız var skntı yapma diye konuşuyo filan:) cezbediyo beni alışmaktan korkuyorum
Bu ne terbiyesizlik ya? Bunu söylemese aç mı kalacaksınız? Parası olduğunu belirtmesi neden?
Bunun sizin hoşunuza gitmesine hiç karışmıyorum

arkadaşlar bir konuda fikrinize çok ihtiyacım var. bekarım ve uzun süredir bir birlikteliğim yok. tabiki bir çok aday çıkardılar karşıma evlilik anlamında ama bir türlü içime sinmedi. neyse geçen haftalarda iş yerime yeni biri geldi. farklı alanlarda çalışıyoruz aynı yerde değil ama çok sık yanımıza uğramaya başladı.genelde herkesle muhabbet bir insan ama bana eve ben bırakayım filan diyo yada çıkışta yemek yiyelimmi filan. iyi ve sevdiğim insanların referansıyla geldi bu arada.yaşı filan çok uygun mesleği iyi. aman aman yakışıklı biri değil ama çok sempatik. neyse bunla iki kere bişeyler yedik dışarda. işle alakalı konuşuyoruz ama yani bazen bakıyorum benden hoşlanıyo gibi bazende diyorum çocuğun tavırları böyle. mesela bana bi kaç gece uyuyomusun yazmış uyuyodum.dün yazmış yine bende cevap verdim mesajlaştık espriler filan çok hoşuma gidiyo ama yemek yediğimiz bi gün konuşurken daha önce nişanlandığını kızında kapalı olduğunu ama ayrıldıklarını açık bi kızla evlenebileceğini ama bazı katı kuralları olduğundan filan bahsetti. belkide ben açığım diye istemez beni. yada böyle bir düşüncesi zaten yok. bilmiyorum yaa sizce ne yapayım nasıl davranmam ne yapmam gerekiyo
Bence tanimaya calis kafa yapiniz uyuyosa oda istiyosa sans ver baktin kati kurallari seni kisitliyo sakin devam etme cunku bu yol evliligi gittikce o lati kurallar artar tabi insandan insana degisir ama burda yazdigin gibi mesela o sana kendinden ufak ufak ipuclari veriyo bence onu taniman icin sende. Bahset bazi gerceklerinden yada ozelliklerinden belki ods senn karakterin veya hareketlerine gore adim atacaktir

Sana katiliyorum bence kabaliktan cok sana babacan yakin davranmaya calisiyo kadinlardan guclu erkekleri secer parasiyla yada durusuyla senu kendine sevdirmeye calisiyo ki her erkekte bole seyler soluyosa ya cok yakin kankasina yada hoslandigi kiza yapar
hayır yani içten amimi davranıyo demek istiyorum

nasıl içimi rahatlattın bilemezsin. nişanlısından maddi meseleler yüzünden ayrılmış anlattığına göre daha önce hiç anlamamıştım ama nişandan sonra çok fazla istekler sundular bende kabul etmedim onun tarafından bitti dedi.bende tekrar barışırsınız dedim hatta kız hala bekarmış. çok net konuştu olmaz diye.
Aslinfa bunu anlatmasinda bile bi sebep var cicuk acik acik benim drumum belli biri benle bi gelecek dusunuyosa bunu maddiyattan cok sevgisi icin yapmak istedigii soluyo ask istiyo adam:) ayyy bende cok polyannayim galiba ama mutlu olsun istiyom herkes:)

Bence tanimaya calis kafa yapiniz uyuyosa oda istiyosa sans ver baktin kati kurallari seni kisitliyo sakin devam etme cunku bu yol evliligi gittikce o lati kurallar artar tabi insandan insana degisir ama burda yazdigin gibi mesela o sana kendinden ufak ufak ipuclari veriyo bence onu taniman icin sende. Bahset bazi gerceklerinden yada ozelliklerinden belki ods senn karakterin veya hareketlerine gore adim atacaktir
söyledim zaten eğer sinirli oluşun beni etkileyecekse benden çıkarcaksan hiç çekemem ama orta yol bulurum diğer türlü. diğer mevzularda konuşulur anlaşılır dedim

Hoşlanmış sizden belli ama açıklık kapalılık meselesi aklıma takıldı. Sanırım açık biriyle evlenebilir ama kıyafetine her daim karışır o da hani çok çok açık giyme gibilerinden...

Aslinfa bunu anlatmasinda bile bi sebep var cicuk acik acik benim drumum belli biri benle bi gelecek dusunuyosa bunu maddiyattan cok sevgisi icin yapmak istedigii soluyo ask istiyo adam:) ayyy bende cok polyannayim galiba ama mutlu olsun istiyom herkes:)
sence bana karşı bişeyi varmı :))

X